30 december 2014

Match vrijdag 9 januari

Tegenstander: De Plaskes

We beginnen 2015 onmiddellijk met een klepper! Wie zal er (niet) zijn?
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 5 -13

Bruno, Koen, Willy, Michael, Dimitri, Wannes, Nico (D)*

Voor de wedstrijd werden in de kleedkamer nogal wat muizenverhalen bovengehaald en met muizenissen voetballen, het is niet aan iedereen gegeven, zo zal blijken. De Plaskes leken wel het verhaal van de 10 negertjes te vertolken, waardoor ze uiteindelijk maar met 4 naar Herne afzakten. De SB's lieten hun goed hart zien en leverden een vijfde man en stemden in met minivoetbal. De Plaskes namen van in het begin de wedstrijd in handen maar SB Willy kon de eerste goal in 2015 scoren. Vanaf de middenlijn ging hij door en in plaats van naar aloude gewoonte te passen, dribbelde hij langs links tot drie maal toe een Plasken om vervolgens de bal tegen de netten te sjotten. Jammer genoeg was daarmee het verhaal voor de SB's al afgelopen. De Plaskes wonnen met overtuigende cijfers.

* D = Deserteur

21 december 2014

Match vrijdag 2 januari

Onderling duel of tegenstander?

Vrijdag 26 december is de zaal gesloten. Vrijdag 2 januari is de zaal wel open maar omwille van de bijzondere datum wensen wij eerst te informeren of er voldoende interesse is om dan te voetballen. Wie kan (niet)? GRAAG SNELLE REACTIES ZODAT WIJ DE KNOOP TIJDIG KUNNEN DOORHAKKEN.

---

Match afgelast.

13 december 2014

Match vrijdag 19 december

Onderling duel

Wie komt (niet) het jaar 2014 in schoonheid afsluiten?
- - -
Onderling duel : 7 - 7

Blauw: Wannes, Christophe L, Koen, Willy, Jean-Marie, Nico
Wit: Pascal, Michael, Ken, Christophe V, Peter V

De Christophen van dienst kozen de ploegen voor een wedstrijdje minivoetbal. Blauw kon snel de 1-0 scoren, maar wit liet niet begaan en kwam 1-2 voor. Niettegenstaande blauw beter voetbalde dan wit kon wit gedurende de ganse wedstrijd, mede dankzij een goed keepende Pascal, de voorsprong behouden en zelfs uitbouwen tot 4-7. Willy vond dat blauw de trukkendoos moest boven halen en plaatste zichzelf in de goal. Met nog 2 minuten te spelen werd het 6-7. In een laatste slotoffensief kreeg Nico de bal van Ken toegespeeld en kegelde de 7-7 binnen in de allerlaatste speelseconde van dit jaar. Bleek dat Ken de bal weggaf omwille van een vermeende fout van Wannes op Pascal. Blauw vierde het gelijke spel als een overwinning maar wit voelde zich 'gepakt'.

Quote 1 van de dag: Willy: "Pijnlijke nederlaag voor wit want bij blauw stond een 'peeken' in de goal."
Quote 2 van de dag: Wannes bij de discussie wie de winnaars of de verliezers van de match waren: "Straks in de cafetaria zijn het allemaal winnaars!"

07 december 2014

Match vrijdag 12 december

Tegenstander : De Plaskes

Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 9-5

Bruno (G), Koen, Michael, Pascal, Nico, Wannes, Kevin

Het eerste kwartier kregen de Plaskes een les in efficiëntie, terwijl zij hoge druk uitoefenden op de Soccerboys maar ofwel op het doelkader ofwel op een sterk spelende Bruno stuitten, konden de Soccerboys bij iedere tegenaanval scoren. Mede door een droge knal op een vrijschop van Michel en een volley van Pascal liepen de SB's tot 6-2 uit. De Plaskes leken te berusten in de situatie maar konden alsnog tot 6-4 naderen waardoor er opnieuw wat spanning in de wedstrijd kwam. Het alles-of-niets-offensief van de Plaskes keerde zich tegen hen, want opnieuw counterden de SB's succesvol.

Zaterdag 7 december

Kerstmarkt Brussel

De Soccerboys brachten een avondbezoek aan de kerstmarkt van Brussel. Al een geluk dat er geen credits verloren konden worden.

29 november 2014

Match vrijdag 5 december

Onderling duel

Hoor wie klopt daar kinderen? Komt ie of komt ie niet?
Wie komt (niet) zijn schoentje zetten?
- - -
Onderling duel : 9 - 7

Blauw: Stefaan V, Christophe L, Christophe V, Kris, Guido, Kenn
Wit: Bruno (G), Koen, Nico, Jan, Jean-Marie

Er ontstond spontaan een duel Pasjotters - Soccerboys. Tot 5-5 was het een wedstrijd in evenwicht omdat eerst Bruno en nadien Nico opendeurdagen hield. Bij een 8-7 stand counterde wit met drie man richting de goal van Blauw, m.a.w. het was 3 tegen 1, maar toch slaagde Nico erin de open doelkans de nek op te wringen (cfr. quote van de dag). Bij de daaropvolgende tegencounter van blauw konden zij wel scoren en zo liep blauw 2 doelpunten uit die ze niet meer uit handen zouden geven. Hierbij enkele krantenkoppen aangaande het lamentabele spel van het bestuur: Spelers eisen ontslag bestuur - Gedaan met Club Med bij de Soccerboys - Voorzitter en secretaris danken Fabiola - Het bestuur moet in de zak van Sinterklaas, Sinkterklaas, in de zak.... - De Soccerboys missen (....) - Toeschouwer eist zijn geld terug - De voorzitter repliceerde op zijn beurt via twitter "Als de twee sterkhouders van de ploeg het laten afweten hé"

Quote van de dag: Met voorsprong Nico die roept "Dit mogen we niet missen!" in volle uitvoering van een counter waarbij Jan, Jean-Marie en Nico afstormden op keeper Chrisphe V, Jan legde de bal breed voor Nico, en wat deed die? ...... Juist ja!

23 november 2014

Match vrijdag 28 november

Tegenstander : FC Dikken

Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - FC Dikken: 3 - 5


Davy  (G), Koen, Nico, Wannes, Dimitri, Jean-Marie, Laurent


Door een logistiek probleem bij de SB’s werd de wedstrijdbal geschonken door de Pasjotters. Het eerste half uur was een evenwichtige wedstrijd met een logische 3-3 als gevolg. De SB’s voerden de druk op, kregen de wedstrijd in handen, en belaagden meermaals de doelman van FC Dikken, die echte van geen plooien wist. De open doelkansen van Jean-Marie en Wannes gingen tegen de deklat en naast. Bij een tegenaanval gaf Nico zijn man iets te veel ruimte waardoor die Davy kon vloeren en onmiddellijk erna werd Davy tegenvoets “gepakt” door een tergend trage bal die alsnog binnenhobbelde. In een alles of niets slotoffensief werd Davy het plein ingestuurd en nam Wannes de handschoenen ter hand. Wannes onderscheidde zich nog enkele keren met puike reddingen maar ook aan de overzijde liet de doelman ook geen steken meer vallen.


Man van de match: De doelman van FC Dikken

Feit 1 van de dag: Bij beide ploegen speelden een Koen, Wannes en Nico
Feit 2 van de dag: Nadat de voorzitter al het buitenland ging opzoeken is het nu de beurt aan Davy. Wij wensen hem alvast veel winterpret.

16 november 2014

Match vrijdag 21 november

Onderling duel

Wie daar (niet)?
- - -
Onderling duel 2 - 1



Blauw: Johan (G), Christophe L, Guido, Jan, Dimitri

Wit: Bruno (G), Nico, Pascal, Wannes, Christophe V

Johan trok na zijn succeswedstrijd van vorige week opnieuw de lange broek aan waardoor hij "sneller tegen de grond ligt". Het woord "liggen" zou het kernwoord van de wedstrijd worden. Al in de eerste minuut gaf Pascal het voorbeeld door te vallen zonder dat er ook maar iemand in zijn omgeving was, en zijn voorbeeld werd meermaals door zowat de ganse witte ploeg en een deel van de blauwe ploeg gevolgd. Eerst werd de terreinverzorger met de vinger gewezen omdat molshopen het probleem zouden zijn maar de dokter van dienst stelde volgende diagnose: "Ze hebben de ziekte waarbij bepaalde herhaaldelijke insulten plaatsvinden ten gevolge van chronische afwijkingen in de hersenstructuur, welke leiden tot abnormale en/of gesynchroniseerde activiteit van de neuronen." Bij een 2-1 werd gediscuteerd over een al dan niet penalty-fout van Johan op Pascal waarmee Guido niet eens was, Wannes nam zijn verantwoordelijkheid maar kon niet scoren. "Toen ik de bal pakte wist ik het al, ik ga hem missen" luide het na de wedstrijd. Bijgevolg was 2-1 meteen ook de eindstand.
Feit 1 van de dag: Er werd slechts 3 maal gescoord, een historisch feit in geschiedenis van de SB's. Misschien was het wel de kwaliteit van de doelmannen dat het hem deed.

Feit 2 van de dag: Alle doelpunten werden gescoord door spelers met Pasjotters-roots.
 

14 november 2014

Zaterdag 15 november

Gezelschapspelletjesavond

Soccergirl Jasmina organiseert de tweede SB's gezelschapspelletjesavond. Het concept is simpel: de zaal in Paddenbroek Gooik wordt afgehuurd, iedereen brengt een gezelschapspel mee en spelen maar. Op democratische wijze werd de datum van 15 november bepaald.





09 november 2014

Match vrijdag 14 november

Tegenstander: Aristote

Op 13 september vorig jaar speelden we al een keer tegen deze technisch zeer sterke ploeg. Toen konden we een gelijkspel afdwingen (6-6); het verslag van toen kan je hier lezen. Doen we dit keer beter?

Wie komt (niet)?
---
Soccerboys - Aristote: 9 - 2

Johan (G), Nico, Koen, Michaël, Davy, Dimitri

Net voor de aanvang van de wedstrijd zat Davy, op het plein, te foefelen aan/in Johan zijn lange broek. Het bestuur hoopt eerstdaags geen tweede officiële klacht te ontvangen. De tegenstander heeft blijkbaar geen credit-systeem want het was pas 21u15 alvorens ze over een volledige ploeg beschikten. Dimitri begon furieus aan de wedstrijd en met een zuivere hattrick bracht hij de SB's op een comfortabele 3-0. De tegenstander beschikte over stuk voor stuk technische straatvoetballers die voor de goal misschien iets te veel aan het showgehalte dachten. En met Johan die zich ontpopte als een volwaardige doublure voor Bruno behaalde de SB's, buiten alle verwachtingen om, een al bij al makkelijke overwinning.

Feit van de dag: Er was een filmploeg aanwezig, we weten alleen niet voor welke TV-zender.



02 november 2014

Match vrijdag 7 november

Onderling duel

Met drie nederlagen op rij dient een straftraining zich aan. Wie durft (niet)?
---
Onderling duel : 8 - 12

Blauw: Nico, Koen, Willy, Jan, Jean-Marie, Laurent, Johan
Wit: Guido, Pascal, Kris, Christophe L, Christophe V, Davy 

Beide ploegen kwamen met een onuitgegeven wisselende keeperopstelling aan de aftrap. Wit hing een paar keer serieus aan de rekker maar kon telkens terugkrabbelen: 3-0,  3-3, 6-3, 6-6, 8-6, 8-8 en met een finale eindrush nog haasje over springen tot 8-12.

Opmerkelijk: Wit dwong de meeste kansen af maar blauw beschikte met Johan, Laurent en Jan over drie voortreffelijke doelmannen.

Quote van de dag: Nico tegen Willy nadat Jan vertelde dat Wannes er niet was omdat hij om 5uur al moest opstaan om te gaan werken: "Hoor dat nu, wij zijn hier wel en ook wij moeten om 5uur opstaan hé,..... maar dan wel om te pissen" Willy beaamde :-)


26 oktober 2014

Match vrijdag 31 oktober

DE POMPOENCUP : Soccerboys - De Pasjotters

Wie komt (niet) naar deze wedstrijd met inzet? Ja, inderdaad er wordt op de Halloweendag voor een prijs gespeeld!
- - -
Soccerboys - Pasjotters : 5 - 6

Bruno(G), Nonkel, Pascal, Willy, Jean-Marie, Michael, Nico, Jan
 

Door een gebrekkig informaticasysteem bij de SB's werd uitzondelijk met acht spelers gespeeld. De Pasjotters liepen zeer snel uit tot 0-3 waardoor ze de wedstrijd snel konden bevriezen zodat de SB's konden lopen lopen lopen... voor de paus. En als de SB's dan al eens de bal hadden was er slechte passing.  Nadat de SB's eindelijk uit de startblokken schoten, werd het 2-3. Wat volgde was een spannend half uur met veel inzet waarbij de SB's gered werden door Bruno maar zelf amper een bal tussen de palen kregen. Net voor het eindsignaal konden de SB's opnieuw de aansluitinstreffer maken maar de Pasjotters kunnen verdiend voor een jaar  met de pompoencup staan blinken en zichzelf uitroepen tot pompioenen! Met drie nederlagen op rij komt bij de SB's de positie van de trainer op de helling te staan. Uit goede bronnen hebben we vernomen dat er reeds gepolsd werd naar de beschikbaarheid van Franky Dury, die inmiddels alles weet van verliezen.

19 oktober 2014

Match vrijdag 24 oktober

Tegenstander: De Plaskes

Wie komt (niet) voor deze clash?
- - -
Soccerboys - De Plaskes: 6 - 10

Bruno (G), Willy, Jean-Marie, Davy, Michael, Nico, Kevin

De Plaskes startten een versnelling hoger en konden via meerdere uitgespeelde kansen vlot uitlopen tot maar liefst 0-6. Een vernedering was in de maak maar Willy en Bruno voorkwamen erger en doordat de Plaskes achteraan zelf wat lakser werden, stond het op 10 minuten van het einde 6-8. De toeschouwers werd een spannend slot ontnomen omdat de Plaskes vrij snel nog tweemaal scoorden.

11 oktober 2014

Match vrijdag 17 oktober

Onderling duel

Allen op post?
- - -
Wit: Koen (G), Willy, Michael, Dimitri, Davy 
Blauw: Nico (G), Nonkel, Guido, Christophe V, Wannes 

Mirakel van de dag: Guido die na zijn bijna dood-ervaring van vorige week, opnieuw over het veld huppelde.
Quote van de dag: Willy over nonkel: “Ela, da zou nog durven scoren ook zulle” 
Redding van de dag: Een staalhard schot van Dimitri wordt door Wannes met zijn hoofd uit het doel gewerkt.
Koppel van de dag: Koen en Nico in hetzelfde ziekteliesbed. En dan nog twee keer de linker lies anders konden we van hen twee tenminste nog éénen goeien proberen maken. 
Klungel van de dag: Nico. Geen bal gepakt maar toch zijn pink omgeslagen.

04 oktober 2014

Match vrijdag 10 oktober

Tegenstander : Jonge Doeljagers Viane

Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - Jonge Doeljagers Viane : 3- 8

Bruno (G), Pascal, Nico, Dimitri, Guido, Jean-Marie, Kevin 

Wannes moest op het allerlaatst nog afhaken omdat hij zijn lenzen vergeten was waardoor Kevin alsnog opgetrommeld werd. Na een half uur spelen was het 1-1 waarbij de tegenstander wel het meeste balbezit en de best doelkansen had. Maar toen begon de miserie voor de SB’s: Nico was aan het vechten met Lies die aan het langste eind trok, Guido kreeg een aanval die leek op de combinatie van een zonneslag en een hersenschudding waardoor hij 25 minuten als een stervende met een zak ijs op de bank zat/lag, en Pascal scoorde drie keer. Bruno redde de SB’s van zwaardere cijfers en doordat Dimitri en Jean-Marie nog konden scoren werd het 3-6. In de laatste vijf minuten duwde de tegenstander nog even door met 8-3 als terechte eindstand tot gevolg. 

Quote van de dag: Pascal: Soms moet je de vraag ook omgekeerd durven stellen, ben ik dat wel waard?

27 september 2014

Match vrijdag 3 oktober

Onderling duel

Wie komt (niet)?
- - -
Onderling duel : 7 - 3

Blauw: Bruno (G), Willy, Laurent, Dimitri, Stefaan DC, Nico
Wit: Davy (G), Stefaan V, Kris, Wannes Christophe, Jean-Marie

Na meer dan 15 jaar na zijn vorige wedstrijd met de SB's was het tijd voor het wederoptreden van Laurent en alsof dat niet genoeg was, werd Jean-Marie als nieuwe speler geslecteerd. Welkom aan beide sjotters. Het aandachtige oog van Tim en Erwin zag dat blauw een maatje te sterk was omwille van de knappe reddingen van Bruno.

Feit van de dag: door toepassing van de artikels 6.2, 3.2 en 7.1 van het huisreglement verloor Nico zijn eerste credit van het seizoen.

22 september 2014

Update reglement SoccerBoys


Goede afspraken maken goede vrienden. Zoals eerder aangekondigd vinden jullie in de linker kantlijn de update van het huisreglement.
Zij die wensen toe te treden tot de kernspelersgroep kunnen dit melden uiterlijk tegen 30 september. De genomineerden zullen alsnog twee extra speelbeurten toegewezen krijgen (art. 5.7).

- - -


Ten gevolge van de overmacht (art 4.2) heeft het bestuur één gratis credit toegekend aan de spelers die de moeite deden zich tijdig (dus t.e.m. woensdag) aan- of af te melden voor de wedstrijden van 12 en/of 19 september. De gelukkigen zijn: Wannes, Bruno, Koen, Johan, Nico, Willy, Michaël, Christophe L, Guido en Pascal. Wannes en Pascal verliezen deze credit dan weer omdat zij als kernspelers niet tijdig aanmeldden voor één van deze wedstrijden. Aan de anderen: dank voor het tijdig aanmelden.

21 september 2014

Match vrijdag 26 september

Tegenstander: FC Dikken

Het betreft de geannuleerde wedstrijd van twee weken geleden. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - FC Dikken : 8 - 2

Bruno (G), Koen, Michael, Pascal, Johan, Nico, Peter

Het duurde een tijdje alvorens de eerst goal gescoord werd maar na een voorzet van Michael legde Johan, zonder het te beseffen, met zijn darmen de 1-0 vast. Van zodra de 2-0 op het bord stond, zijn de SB's nooit meer in de problemen geweest. Na een val zorgde Nico voor een stripnummer. Zal dit na Koen zijn historie leiden tot een twee klacht tegen de SB's?

11 september 2014

Match vrijdag 19 september

Onderling duel - GEANNULEERD

Wie komt (niet)?
- - -
Update:  De Judo en Ju-Jutsu club organiseert in de sporthal een Judo Tornooi op zaterdag en het Belgisch Kampioenschap Ground-Fight op zondag. Teneinde de nodige voorbereidingen te kunnen treffen, vragen zij aan de drie voetballende ploegen van de vrijdagavond om niet te komen spelen. Nadat Sportiva en de All Blacks hebben ingestemd, doen de SB's dat ook waardoor er NIET gespeeld wordt. Indien voldoende interesse wordt de pokerkoffer om 21u00 in de cafetaria bovengehaald.

06 september 2014

Match vrijdag 12 september

Tegenstander: FC Dikken

Wie komt (niet)?
- - -
Update: Gelet op de overvolle agenda van de SB's wordt de wedstrijd GEANNULEERD en verplaatst naar 26 september.

31 augustus 2014

Zondag 7 september

Jaarlijkse fietstocht


Na onze geslaagde tocht naar Scherpenheuvel van vorig jaar, trekken we dit jaar vanuit Herne per fiets naar de Menenpoort in Ieper om er om 20u00 The Last Post bij te wonen. De afstand wordt van 110km gereduceerd naar 103km. Volgend traject zal gevolgd worden: Herne - Bever - Deux-Acren, Flobecq (La Houppe), Schorisse, Oudenaarde, Avelgem, Zwevegem, Kortrijk, Dadizele, Zonnebeke (Buttes New Britisch Cemetery) - Ieper. Het traject tussen Oudenaarde en Kortrijk loopt quasi volledig over oude verharde trein- en trambeddingen en langsheen waterlopen. Zij die koers willen rijden, zijn aan het verkeerde adres. We vertrekken 's ochtends, rijden een rustig tempo met de nodige rustpauzes, en komen er 's avonds aan. Graag uw aanwezigheid bevestigen tegen 30 augustus, zodat de nodige voorbereiding kan getroffen worden.
- - -

Vertrokken om 8u45 in een dichte mist maar éénmaal de Koppenberg verteerd was, werd het een zonnige windloze dag. Omdat alles zo vlot verliep werd zelfs een ommetje naar het impressionante Tyne Cot gemaakt. 115km verder en zonder pech bereikten de SB's om 17u15 de Menenpoort in Ieper. Voor de terugreis werd de plaatselijke italiaan aangedaan die wel "heel grote" spaghetti's serveerde.
Quote van de dag: Wannes net voor aanvang van de Last Post: "Lap zeg, een ganse dag gefietst om dit (foto links onderaan) te zien."

30 augustus 2014

Match vrijdag 5 september

Onderling duel

Wie komt (niet)?
- - -
Onderling duel : 9 - 5

Wit : Davy (G), Christophe, Wannes, Jan, Nico, Kris
Blauw: Bruno (G), Koen (G), Michael, Johan, Dimitri

Wit domineerde de ganse wedstrijd onder meer door het interne gemekker bij blauw.

Quote van de dag: Uitgezonderd Nico won jong van oud

24 augustus 2014

Match vrijdag 29 augustus

Tegenstander: De Pasjotters

Vijfde vrijdag in de maand = Pasjotterstime. Wie komt (niet)?
Opgelet: Hieronder staan twee berichten waarvan deze week de timing verloopt.
- - -
Soccerboys - De Pasjotters : 5 - 1

Bruno(G), Pascal, Koen, Michael, Nico, Wannes, Dimitri

Het gejen van voor de wedstrijd over het al dan niet de 0 houden werd door de Pasjotters na welgeteld 40 seconden al de kop ingedrukt. 0 -1. Deze stand zou tot minuut 37 blijven omdat de Pasjotters de bal rustig in de ploeg konden rondspelen en de SB's geen versnelling hoger konden schakelen, laat staan een goeie pas geven. Toch werd het 1-1. In het laatste kwartier kwam de dieselploeg SB's toch op dreef en kon, met nog vier doelpunten, alsnog vlot winnen.

Quote van de dag: Koen in de kleedkamer na de match: De Pasjotters konden in de laatste 59 minuten toch niet scoren.

17 augustus 2014

Match vrijdag 22 augustus

Tegenstander : De Plaskes

Het betreft de terugwedstrijd van over twee weken. Uit goede bron hebben we vernomen dat de tegenstander op revanche uit is. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 6 - 11

Davy (G), Koen, Michael, Willy, Wannes, Nico, Johan

Was het omdat de heenmatch vlot gewonnen werd dat de SB's de Plaskes met een 0-4 voorsprong lieten starten doordat de SB's in de eerste vier minuten niet bij de les waren? De SB's konden nooit aan weggegeven bonus knagen omdat o.a. hun passenspel op zijn zachts uitgedrukt niet goed was, waardoor de Plaskes al bij al makkelijk de drie punten mee naar Zottegem konden nemen. Zo bedraagt de tussenstand na de heen- en terugwedstrijd : 16 - 16.

06 augustus 2014

Match donderdag 14 augustus

Tegenstander: The Flintstones

Een bevriende club uit Geraardsbergen nodigt ons uit om donderdag 14 augustus tussen 19u en 20u een wedstrijd minivoetbal te gaan spelen in De Veldmuis. Dit is een goed alternatief omdat vrijdag 15 augustus De Hernekouter gesloten is. Is er hiervoor voldoende interesse? Graag snel reactie.
- - -
Update: Afspraak rond 18u45 ter plaatse (street view). Voor de liefhebbers, na de match gaan we bowlen.
- - -
The Flintstones - Soccerboys : 5 - 7

Bruno, Wannes, Pascal, Koen, Michael, Dimitri, Nico, Tim (bank)

Voor de wedstrijd hield Nico in de kleedkamer een discours over minivoetbal en niet tackelen en zeker niet van langs achter. Pascal voelde zich wat geviseerd MAAR wat gebeurde er na een paar minuten spelen?.... Juist! Vrijschop voor de tegenstander en een 1-0 achterstand voor de SB's. De wedstrijd ging gelijkmatig op maar vooral in het tweede kwartier liet de tegenstander enkele mooie kansen onbenut. Bij een strafhoekschop werd de Louis Van Gaal tacktiek gehanteerd, Koen werd in allerijl op het plein geroepen om de hoekschop te nemen maar tevergeefs, de bal strandde op de paal. 2-3 bij de rust. In de tweede helft speelden de SB's bergaf en met de wind in de rug. De tegenstander kon moeilijker echte doelkansen afdwingen omdat de SB's voor 80% van de tijd gediciplineerd verdedigden. Na een discutabele voordeelbal voor Nico kon Michael de 5-7 eindstand in de slotseconde vastleggen. Na de wedstrijd werd afgezakt naar de bowling waar Pascal het meeste kegels kon neerleggen.

Man van de match: Dimitri, die een paar keer goed kon doorzetten en raak trefffen.

03 augustus 2014

Match vrijdag 8 augustus

Tegenstander : De Plaskes

De tegenstander heeft bevestigd, vrijdag zullen ze naar Herne afzakken.
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 10 - 5

Davy (G), Willy, Michael, Nico, Dimitri, Jan, Wannes

Het werd een wedstrijd waarbij de motor bij de tegenpartij nooit echt aansloeg. Pas nadat bij een 7-3 stand de SB's twee doelpunten in cadoverpakkking weggaven werd het, op vijf minuten van het einde, nog even spannend. De spanning werd snel weer de kop ingedrukt omdat de SB's nog snel drie maal scoorden

27 juli 2014

Match vrijdag 1 augustus

Onderling duel

Daar is augustus, daar zijn de SB's. Wie komt (niet) het nieuwe voetbalseizoen mee op gang trappen? OPGELET: De spelregels van het vorig seizoen blijven van toepassing.

De financiën zijn ook bijgewerkt... Tijd voor een frisse start (en om jullie saldo aan te vullen)!

---

Blauw: Willy, Bruno (1/2G), Pascal, Christophe L, Guido (1/2G), Dimitri
Wit: Wannes, Michaël, Kevin, Peter V, Wim V

Een leuk en evenwichtig oefenduel met veel doelpunten. In de laatste 15 minuten kreeg blauw het fysiek moeilijk en kon wit afstand nemen.

Feit van de dag: Pascal moest vroegtijdig het veld verlaten met een verrekking in de linker dij. Hopelijk wordt dit seizoen net als voorgaande, niet opnieuw een aflevering van FC ziekenhuis?

26 juli 2014

Verzekering seizoen 2014-2015

Een nieuw voetbalseizoen, een nieuwe verzekering!


Inschrijvingen afgesloten.

De individuele bijdrage bedraagt 17 EURO, ten laatste over te schrijven op 31 augustus. Wie niet overschrijft voor die datum, wordt van de lijst "verzekerde spelers" geschrapt.

Kernspelers selectie 2014 - 2015

Conform het huisregelement, kondigt het bestuur de jaarlijkse selectie aan van kernspelers seizoen 2014-2015:

16 - Johan C
01 - Bruno DV
02 - Willy M
09 - Pascal M
10 - Wannes VH
36 - Nico V
12 - Erwin V
23 - Koen V

Bestuurslid Tim (knie problemen), Michaël en Davy (vrijwillige opzeg), zijn er dit jaar niet meer bij als kernspeler. Het bestuur werkt achter de schermen wel aan een update van het huisreglement, die de kernspelers een aantal voordelen zal toekennen, en ook de toetreding tot de spelerskern tijdens het seizoen mogelijk zal maken. Na publicatie van het reglement, kan de selectie herzien worden.

17 juli 2014

Vrijdag18 juli - Petanque

Plaats: sportzaal Herne
Tijd: 20h30

01 juli 2014

Kubb vrijdag 4 juli

Voor zij die iets nieuws willen leren: Kubb om 20h30 aan de sportzaal in de Hernekouter.

28 juni 2014

EINDE SEIZOEN 2013-2014

KLASSEMENT REGELMAAT
SEIZOEN 2013 - 2014
EINDE SEIZOEN
NR.NAAM SPELERMATCHEN GESPEELD [1]CREDITSTOTAAL CREDITS VERLOREN [2]STIPTHEID %REGELMAAT [1] - 2x[2]
36Nico375/ 6197%35
1Bruno391/ 6587%29
10Wannes286/ 6100%28
23Koen312/ 6487%23
-Michaël302/ 6487%22
9Pascal254/ 6292%21
16Johan253/ 6388%19
-Christophe L156/ 6100%15
-Guido156/ 6100%15
-Kevin156/ 6100%15
2Willy194/ 6289%15
-Christophe V164/ 6288%12
-Kris S86/ 6100%8
-Jan94/ 6278%5
-Dimitri84/ 6275%4
-Peter V36/ 6100%3
-Stefaan36/ 6100%3
99Tim112/ 6464%3
-Bo26/ 6100%2
-Ken26/ 6100%2
-Wim16/ 6100%1
-Erwin pasj.16/ 6100%1
-Vincent16/ 6100%1
7Davy44/ 6250%0
12Erwin06/ 6