22 september 2014

Update reglement SoccerBoys


Goede afspraken maken goede vrienden. Zoals eerder aangekondigd vinden jullie in de linker kantlijn de update van het huisreglement.
Zij die wensen toe te treden tot de kernspelersgroep kunnen dit melden uiterlijk tegen 30 september. De genomineerden zullen alsnog twee extra speelbeurten toegewezen krijgen (art. 5.7).

- - -


Ten gevolge van de overmacht (art 4.2) heeft het bestuur één gratis credit toegekend aan de spelers die de moeite deden zich tijdig (dus t.e.m. woensdag) aan- of af te melden voor de wedstrijden van 12 en/of 19 september. De gelukkigen zijn: Wannes, Bruno, Koen, Johan, Nico, Willy, Michaël, Christophe L, Guido en Pascal. Wannes en Pascal verliezen deze credit dan weer omdat zij als kernspelers niet tijdig aanmeldden voor één van deze wedstrijden. Aan de anderen: dank voor het tijdig aanmelden.

Michaël zei

Gezien het nieuwe reglement evenwichtiger is en tegemoetkomt aan de verzuchtingen van vele leden, stem ik voor de wijziging. Ik ben tevens kandidaat kernspeler voor het huidige seizoen.