23 augustus 2013

Match vrijdag 30 augustus

Tegenstander : De Plaskes

Aanstaande vrijdag maken de SB's een verplaatsing naar Zottegem voor een wedstrijd veldvoetbal op de terreinen aan de Bevegemse vijvers. Wie gaat (niet) mee?
- - -
Update: De wedstrijd start niet om 20u30 maar om 21u00. Er wordt dus verzameld aan de Hernekouter om 20u10. Wil iedereen laten weten of hij deze wijziging gezien heeft.
- - -
De Plaskes - Soccerboys : 3- 1

Bruno (G), Koen, Johan, Davy, Guido, Christophe L., Christophe V., Tim, Nico, Wannes, Michael, Glenn

In de beginfase was er veel rommelig middenveldspel zonder echte doelkansen. Bij een actie van de SB’s controleerde Guido de bal met zijn neus en trapte hem in doel, maar de tegenstander zag handspel en keurde de goal af. De eerste aanval van de Plaskes resulteerde in een hoekstop die heel goed genomen én binnengekopt werd. Tim zette door op links, haalde stevig uit, maar doelman Bart keerde de bal alsnog tegen de deklat. Johan bleek de stofzuiger van dienst bij de SB’s en speelde uiterst scherp. Nog voor de rust konden de SB’s driemaal (2x Guido en 1 x Christophe) op doel schieten, echter zonder resultaat. 1-0 bij de rust. Na de koffie was bij geen van de twee ploegen veel beterschap in het spelniveau waar te nemen. Vrij snel werd Koen als een kegel in een kegelspel tegen de grond geknalt waarna hij met een bloedende neus tijdelijk het veld moest verlaten. Bij zijn terugkomst was hij blijkbaar nog wat van de kaart want hij speelde een bal wat kort terug op Bruno waarvan de tegenstander dankbaar gebruik maakte om de 2-0 te scoren. Davy, die twee rangen naar voor was geschoven, zorgde voor druk, zijn eerste kans lobde hij over het doel maar zijn tweede poging was raak! 2-1. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de Plaskes het fysiek wat moeilijker hetgeen ze vlot compenseerden met fysiek voetbal. De wittekes waren niet erg geliefd meer op het veld en na dom balverlies prikten de Plaskes de geruststellende derde goal tegen de netten.

Man van de match: Johan! Van Buyten moet zijn schrik beginnen krijgen voor zijn basisplaats bij de Rode Duivels


Verslaggever: Wannes

Zondag 25 augustus

Per fiets van Herne naar Scherpenheuvel

Aanstaande zondag zullen 15 dappere fietsende SB's (m/v) vanuit Herne per fiets vertrekken om via het bos van Lettelingen, de oude graanmolen van Saintes, het sas in Lembeek, het Hallerbos, de Zevenbronnen in Alsemberg, het Zoniënwoud, Tervuren, d'abdij van het park in Leuven en het kasteel van Horst (de rode ridder) uiteindelijk 100 km verder aan te komen in Scherpenheuvel.

17 augustus 2013

Match vrijdag 23 augustus

Tegenstander: ZVC Roda

Wie komt?

11 augustus 2013

Match vrijdag 16 augustus

Opgelet laatkomers: het nieuwe huisreglement treedt in voege vanaf vrijdagmiddag! 
Het reglement geldt voor iedere deelnemer; je kan het vanaf nu steeds raadplegen in de linker kolom van de site.

Wie komt?

---

Onderling duel : 5-8 

Wit: Johan, Bruno, Michaël, Guido, Pascal, Christophe
Blauw: Wannes, Willy, Kevin, Nico, Koen, Kris en Christophe

Na 11 minuten spelen maakte Pascal de eerste goal. Nico liep de benen van onder zijn lijf om de bal aan de overkant te krijgen maar Koen miste en de bal vloog de verkeerde richting uit. Pascal scoorde een 2de  keer en jong veulen Kevin zorgde voor de 1ste tegengoal. De stand was 2-1. Met een voorzet van Michaël werd de keeper “tegenvoets gepakt” door Guido. Deze werd direct gevolgd door een tegengoal van Christophe wat de stand op 3-2 bracht. 

Wannes liet de bal tussen zijn benen glippen wat een mooie goal opleverde voor wit: 4-2 met dank aan Bruno. Michaël zorgde voor de 5-2 op de 37ste minuut. 
Het was een wedstrijd vol actie! De daaropvolgende 10 minuten waren daar een bewijs van! 
Kris zorgde voor 2 goals in minder dan een minuut. Er kwam een gelijkmaker van Nico: 5–5. De bal ging zeer snel heen en weer tussen Nico, Kevin en Kris en deze laatste zorgde voor de 5–6. Zowel Kevin en Kris scoorden nog een keer waardoor het al gauw 5–8 werd. 

Quote van de dag: Johan tegen Nico over Koen: “Diene man klaagt tenminste niet van pijn in zijn schenen als hij naar ’t WC gaat!”


Jasmina, verslaggeefster van dienst.

04 augustus 2013

Match vrijdag 9 augustus

Tegenstander: De Plaskesvrienden

Wie komt?
---


Soccerboys - Plaskesvrienden: 9 - 7

Soccerboys: Johan, Wannes, Nico, Michaël, Tim, Koen en Bruno(G)

Na amper 10 minuten spelen hadden de Plaskes al 2 mooie goals op hun naam staan. De eerste goal van de Soccerboys is met véél geluk en een helpende voet van Johan in de goal beland. Deze goal werd onmiddellijk gevolgd door 2 tegengoals van de Plaskes wat de stand na 25 minuten spelen op 1 – 4 bracht.
Na nog eens een kwartier spelen scoorde Johan tweemaal, de 4de goal was van Tim en ook Michaël zorgde dat de bal in de netten van de tegenstander vloog! De Plaskes haalden het zwaar geschut boven en brachten de score op die manier op 6 – 7. Tim zorgde voor de gelijkmaker.
Nico en Tim maakten er nog 8 – 7 van. In de laatste minuut zorgde Wannes voor een laatste goal dankzij een mooie voorzet van Koen. De eindstand was 9 – 7.

Feit van de dag 1: Iedereen was op tijd en de supportersbank was bijna overbevolkt!
Feit van de dag 2: De kantine is ingezeept met bruine zeep!
Feit van de dag 3: Guido had zijn bril niet op en zag bijgevolg zijn straat met 5 kaarten niet liggen!
Quote van de dag 1: Johan: “ ’t is gelijk een boer die zijn patatten uitstampt!”
Quote van de dag 2: Bruno en Johan in volle actie: “Wat is de dollarkoers?” => resultaat: de Soccerboys staan 0 – 2 achter.

Jasmina, verslaggeefster van dienst.