Opgelet laatkomers: het nieuwe huisreglement treedt in voege vanaf vrijdagmiddag!
Het reglement geldt voor iedere deelnemer; je kan het vanaf nu steeds raadplegen in de linker kolom van de site.

---

Onderling duel : 5-8

Wit: Johan, Bruno, Michaël, Guido, Pascal, Christophe
Blauw: Wannes, Willy, Kevin, Nico, Koen, Kris en Christophe

Na 11 minuten spelen maakte Pascal de eerste goal. Nico liep de benen van onder zijn lijf om de bal aan de overkant te krijgen maar Koen miste en de bal vloog de verkeerde richting uit. Pascal scoorde een 2de  keer en jong veulen Kevin zorgde voor de 1ste tegengoal. De stand was 2-1. Met een voorzet van Michaël werd de keeper “tegenvoets gepakt” door Guido. Deze werd direct gevolgd door een tegengoal van Christophe wat de stand op 3-2 bracht.

Wannes liet de bal tussen zijn benen glippen wat een mooie goal opleverde voor wit: 4-2 met dank aan Bruno. Michaël zorgde voor de 5-2 op de 37ste minuut.
Het was een wedstrijd vol actie! De daaropvolgende 10 minuten waren daar een bewijs van!
Kris zorgde voor 2 goals in minder dan een minuut. Er kwam een gelijkmaker van Nico: 5–5. De bal ging zeer snel heen en weer tussen Nico, Kevin en Kris en deze laatste zorgde voor de 5–6. Zowel Kevin en Kris scoorden nog een keer waardoor het al gauw 5–8 werd.

Quote van de dag: Johan tegen Nico over Koen: “Diene man klaagt tenminste niet van pijn in zijn schenen als hij naar ’t WC gaat!”