23 augustus 2013

Match vrijdag 30 augustus

Tegenstander : De Plaskes

Aanstaande vrijdag maken de SB's een verplaatsing naar Zottegem voor een wedstrijd veldvoetbal op de terreinen aan de Bevegemse vijvers. Wie gaat (niet) mee?
- - -
Update: De wedstrijd start niet om 20u30 maar om 21u00. Er wordt dus verzameld aan de Hernekouter om 20u10. Wil iedereen laten weten of hij deze wijziging gezien heeft.
- - -
De Plaskes - Soccerboys : 3- 1

Bruno (G), Koen, Johan, Davy, Guido, Christophe L., Christophe V., Tim, Nico, Wannes, Michael, Glenn

In de beginfase was er veel rommelig middenveldspel zonder echte doelkansen. Bij een actie van de SB’s controleerde Guido de bal met zijn neus en trapte hem in doel, maar de tegenstander zag handspel en keurde de goal af. De eerste aanval van de Plaskes resulteerde in een hoekstop die heel goed genomen én binnengekopt werd. Tim zette door op links, haalde stevig uit, maar doelman Bart keerde de bal alsnog tegen de deklat. Johan bleek de stofzuiger van dienst bij de SB’s en speelde uiterst scherp. Nog voor de rust konden de SB’s driemaal (2x Guido en 1 x Christophe) op doel schieten, echter zonder resultaat. 1-0 bij de rust. Na de koffie was bij geen van de twee ploegen veel beterschap in het spelniveau waar te nemen. Vrij snel werd Koen als een kegel in een kegelspel tegen de grond geknalt waarna hij met een bloedende neus tijdelijk het veld moest verlaten. Bij zijn terugkomst was hij blijkbaar nog wat van de kaart want hij speelde een bal wat kort terug op Bruno waarvan de tegenstander dankbaar gebruik maakte om de 2-0 te scoren. Davy, die twee rangen naar voor was geschoven, zorgde voor druk, zijn eerste kans lobde hij over het doel maar zijn tweede poging was raak! 2-1. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de Plaskes het fysiek wat moeilijker hetgeen ze vlot compenseerden met fysiek voetbal. De wittekes waren niet erg geliefd meer op het veld en na dom balverlies prikten de Plaskes de geruststellende derde goal tegen de netten.

Man van de match: Johan! Van Buyten moet zijn schrik beginnen krijgen voor zijn basisplaats bij de Rode Duivels


Verslaggever: Wannes

Michaël zei

1/14


P zei

Beste vrienden,

ik zal er dus niet bij zijn,

goede match toegewenst,

Pascal


Nico zei

2/14


Koen zei

Eeuh, Nico moet het niet 2/36 zijn? Soit, 3/23


Bruno zei

4/1 of 4/14?


Loeckxie zei

5


Guido zei

Guido = 6
Glenn = 7
Christophe Verboomen = 8


Wannes zei

9, en heeft er iemand nog een paar voetbalschoenen met noppen +/- maat 41?


Davy Develer zei

10


Bruno zei

@Wannes: ja, ik... maar ik heb ze zelf nodig :P


Willy zei

Ik zal er niet bij zijn. Laat jullie niet doen!


Tim zei

ik ben dus nummer 11


Davy Develer zei

Uurwijziging gezien en goedgekeurd!


Guido zei

check


Loeckxie zei

Ook een check hier !


Wannes zei

gezien en geodgekeurd


Bruno zei

check :)


johan zei

nr 12 (dus 1ste reserve) ik heb normaal een paar schoenen in reserve mee. uurwijziging ook ok!


Koen zei

check ! PS. we dienen de kleedkamers van de sporthal te gebruiken, dus best tot bovenaan de GROTE parking (naast het B-veld waar we spelen) van de sporthal rijden (en niet de gebruikelijke Vip-parking.