---

Onderling duel : 10-10

Blauw: Tim, Nico, Kevin, Christophe L
Wit: Michael, Bruno, Pascal, Guido, Christophe V

Na 13 minuten spelen was het al 1 – 1 met dank aan Tim en Bruno. Er gingen enkele mooie kansen verloren voor beide ploegen maar op 22 minuten kwam er actie in het spel. Er werd gescoord voor wit door Christophe. Blauw ging in de aanval maar wit scoorde bij gebrek aan een keeper in de blauwe goal: 1 – 3. De opluchting was groot toen wit opnieuw probeerde om te scoren maar miste.  Tim “piste” de bal in de goal waardoor het 2 – 3 werd. Bruno maakte een tegengoal waardoor de stand op 2 – 4 werd gebracht. Bruno werd door de mannelijke toeschouwer (lees: Erwin) als topscoorder bestempeld nadat hij alweer scoorde! Deze werd echter onmiddellijk gevolgd door een goal van Kevin: 3 – 5. Bruno kon dit niet verdragen (J) en maakte er dan ook 3 – 6 van! Christophe zorgde ook voor een goal voor wit wat hen intussen een mooie voorsprong opleverde van 3 – 7. Een tegengoal bleef niet uit! Tim scoorde maar Bruno maakte van de lege blauwe goal gebruik om de bal terug in de netten de sjotten. (4 – 8) Kevin verdedigde blauw en maakte er direct 5 – 8 van. Tim sjotte de bal opnieuw in het doel en zorgde daarmee dat de achterstand zienderogen verminderde. Na wat gedribbel van Nico en Christophe, sjotte Kevin de bal in de goal. Tim zorgde dan voor de gelijkstand 8 minuten voor het einde van de wedstrijd. Achterstand werd voorsprong: Nico maakte de 9de goal voor blauw. Kevin vond dat niet genoeg en de bal vloog voor de 10de keer in de witte netten. Bruno kwam opnieuw in actie en maakte er nog 10 – 9 van waarna Pascal zorgde voor de mooie gelijkstand 10 – 10, 1 minuut voor het belsignaal.

Feit van de dag: We hebben een keeper met scorend vermogen.
Quote van de dag: “Ge moet er 11 “over”-geven.”