25 maart 2008

Match vrijdag 28 maart 2008

Tegenstander: De Plaskesvrienden

Na vorige week een nederlaang met het kleinste verschil te hebben opgelopen, dagen de Plaskes ons opnieuw uit! Deze maal in onze thuishaven.
Wie komt er en wie niet?

---

SoccerBoys - Plaskes: 8 - 4

SoccerBoys: Bruno (G), Erwin, Nico, Michaël, Tim, Johan

De Plaskes startten sterk en kwamen na balverlies in de blauwe verdediging snel voor op 0-1, doelpunt van jong talent Yannick (19). Alle SoccerBoys voelden zich echter in hun element, kwamen snel langszij en bouwden een voorsprong uit die in het verder matchverloop niet meer werd prijsgegeven.
Al bij al een verdienstelijke wedstrijd van de Plaskes, die wellicht met hun sterkste formatie ooit waren afgezakt naar Herne. Michaël had de champagne al gekoeld, de zege smaakte nog nooit zo goed...

09 maart 2008

Match zaterdag 22 maart

Tegenstander : De Plaskesvrienden

Nadat we hen in de heenronde een pijnlijke 6-0 nederlaag aansmeerden, zullen de Plaskes extra gemotiveerd zijn om ons een koekje van eigen deeg te bakken. Wie gaat dit mee verhinderen? Om iedereen de kans te geven zich optimaal te kunnen voorbereiden, spelen we uitzonderlijk NIET op vrijdag 21 maart.
DE AFTRAP WORDT GEGEVEN OM 14U30!!!
---
Ondanks numeriek overwicht delven Plaskes onderspit:

Plaskes 0 - 1 SoccerBoys

Soccers: Bruno (G), Koen, Pascal, Johan, Erwin, Michaël, Nico, Cederic, Steven, Tim

De Soccerboys, slechts met 10 aan de aftrap, staken van wal met een bliksemstart maar Steven werd in zijn sprint naar de keeper door het laatste Plasken professioneel onderuit gehaald. Een rode kaart had op zijn plaats geweest maar de ref besliste daar anders over. De Soccerboys hadden veruit het meeste balbezit maar echte doelkansen werden niet echt afgedwongen. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kwamen de Plaskes opzetten. Via een niet gefloten buitenspel kwam Bruno oog in oog te staan met een Plasken maar Bruno hield de Soccerboys recht, net zoals een ijzersterke verdediging met Johan, Pascal, Erwin en Koen. 0-0 was een correcte ruststand. Na een chocomelkpauze voerden de Soccerboys de druk nog wat op. Er werd nog maar op één deel van het plein gespeeld, de kant van de Plaskes. De Plaskes beefden niet alleen van de tegenstander maar ook van de bakken regen, hagel en sneeuw. De Soccerboys dwongen enkele halve kansen af: Tim net voorlangs, Michael met het hoofd en Pascal via aan afstandsschot. Toen iedereen al aan een warme douche dacht, voerde Cédric nog een afstandsschot af en vloerde keeper Tip. 0-1. Gelet op de numerieke minderheid was dit een verdiende uitslag. De champagne stond al gekoeld voor de après-match.

08 maart 2008

Dropping zaterdag 15 maart

DROPPING NEDERENAME

Het feestcomité van Nederename, moeder der droppings, organiseert opnieuw een dropping. Het was tijdens hun dropping dat ooit het idee bij de SoccerBoys ontstond om eveneens een dergelijk evenement te organiseren. De dropping vindt plaats op zaterdag 16 februari, deelname kost 15 euro/pp. Vertrek aan de parochiezaal St.-Vaast te Nederename om 18u30 stipt! Wie gaat mee?

---

GEEN DEELNAME



THE CHALLENGE 2008

Op 15 maart organiseert de landelijke gilde van Schepdaal evenees een dropping (tweejaarlijks!). Hun vorige dropping vertrok in de burcht in Herzele (sommigen zullen het zich wel nog herinneren).


WE ZIJN INGESCHREVEN BIJ DE GEVORDERDEN (+/-20km!)
Alle info op
http://www.despeelvogel.com

De luitenanten van dienst zijn: Bruno, Michael, Koen, Tamara, Tim, Johan VDS, Nico en last but not least: Basiel.

WE WORDEN OM 18u00 AAN HET VERTREK VERWACHT.

De vertrekplaats is GEKEND, ga naar:
http://www.youtube.com/watch?v=MhjbLE1Ln1o&feature=user

07 maart 2008

Match vrijdag 14 maart

Tegenstander: Heracles

De komende twee weken worden cruciaal als we aan het eind van het seizoen een kampioenenfeest willen houden. We beginnen met een thuiswedstrijd tegen Heracles, een ploeg van de zaalvoetbalcompetitie van Edingen. Wie tekent present?

---

SoccerBoys - Heracles: 5 - 6

Wedstrijdverslag volgt [nvdr].

04 maart 2008

Match vrijdag 7 maart

Onderling duel. Wie komt?

---

Onderling duel : 14 – 7

Blauw: Bruno (G), Nico, Erwin, Jan, Wannes
Wit: Ivan (G), Willy, Tim, Michael


Wit nam bij aanvang de match onmiddellijk in handen door 3x op rij te scoren. Blauw zag dat het niet goed was en probeerde nog gauw een witte speler om te kopen met een proper gewassen blauwe shirt, maar toen dat niet scheen te lukken kwam blauw tot het besef dat er moest gevoetbald worden. Met succes: na ruim een half uur spelen stond het 5-5, waarna de twee jonge spitsbroeders zich ontpopten als ware goalgetters...


Quote van de dag: Bruno na 15 minuten spelen en bij 0-3 achterstand: Bluven spelen, ze (de tegenstander) werren muug