09 maart 2008

Match zaterdag 22 maart

Tegenstander : De Plaskesvrienden

Nadat we hen in de heenronde een pijnlijke 6-0 nederlaag aansmeerden, zullen de Plaskes extra gemotiveerd zijn om ons een koekje van eigen deeg te bakken. Wie gaat dit mee verhinderen? Om iedereen de kans te geven zich optimaal te kunnen voorbereiden, spelen we uitzonderlijk NIET op vrijdag 21 maart.
DE AFTRAP WORDT GEGEVEN OM 14U30!!!
---
Ondanks numeriek overwicht delven Plaskes onderspit:

Plaskes 0 - 1 SoccerBoys

Soccers: Bruno (G), Koen, Pascal, Johan, Erwin, Michaël, Nico, Cederic, Steven, Tim

De Soccerboys, slechts met 10 aan de aftrap, staken van wal met een bliksemstart maar Steven werd in zijn sprint naar de keeper door het laatste Plasken professioneel onderuit gehaald. Een rode kaart had op zijn plaats geweest maar de ref besliste daar anders over. De Soccerboys hadden veruit het meeste balbezit maar echte doelkansen werden niet echt afgedwongen. In de laatste 10 minuten van de eerste helft kwamen de Plaskes opzetten. Via een niet gefloten buitenspel kwam Bruno oog in oog te staan met een Plasken maar Bruno hield de Soccerboys recht, net zoals een ijzersterke verdediging met Johan, Pascal, Erwin en Koen. 0-0 was een correcte ruststand. Na een chocomelkpauze voerden de Soccerboys de druk nog wat op. Er werd nog maar op één deel van het plein gespeeld, de kant van de Plaskes. De Plaskes beefden niet alleen van de tegenstander maar ook van de bakken regen, hagel en sneeuw. De Soccerboys dwongen enkele halve kansen af: Tim net voorlangs, Michael met het hoofd en Pascal via aan afstandsschot. Toen iedereen al aan een warme douche dacht, voerde Cédric nog een afstandsschot af en vloerde keeper Tip. 0-1. Gelet op de numerieke minderheid was dit een verdiende uitslag. De champagne stond al gekoeld voor de après-match.

Koen zei

ik doe uiteraard mee (met de soccerboys)


Bruno zei

ik ben beschikbaar


Nico zei

Mie toe


Tim zei

Wil de pijnlijke knie van uit de heenmach vergeten. dus doe ik mee


Michaël zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Nico zei

Cédric heeft inmiddels bevestigd. Hij doet mee en brengt ook nog iemand mee. Zo gaat het goed, zo gaat het beter, alweer een goaltjeseter!!!


Nico zei

Geert heeft opnieuw last van de lies en vrest na een kwartier al niet meer vooruit te kunnen. Hij blaast (wijselijk) af.


Anoniem zei

Nonkel heeft aangekondigd dat hij op champagne trakteert als de Plaskes winnen. Na veel gepalaver in de Luchtbal bleek een gelijkspel ook al voldoende te zijn.

Wij kunnen ons uiteraard niet tot dergelijke toegevingen verlagen. Dus enkel bij een overwinning van de Soccerboys zal er champagne vloeien.

Hopelijk zullen er voldoende spelers aanwezig zijn zodat we onze favorietenrol kunnen waarmaken.


Johan zei

mannekes ik zal er ook zijn sorry voor het late antwoord.
Steven komt ook
see you