Wie komt (niet)? Of maken we er, gelet de tijd van het jaar, een pompoencup van?
- - -
Onderling duel : 5 - 3

Blauw: Dennis (G), Willy, Koen, Wannes, Nico
Oranje: Davy (1/2G), Pascal (1/2G), Christophe V, Christophe L, Guido

Oranje opende de score en deze stand zou meer dan 20 minuten blijven staan, pas na 35 minuten viel het derde doelpunt en kwam blauw 2-1 voor. Oranje creëerde de meeste kansen maar ofwel was het Dennis die een puike redding deed ofwel was het oranje zelf die de kans de nek omwrong waardoor scoren o zo moeilijk bleek te zijn. Ondertussen was blauw op kousevoeten uitgelopen tot 5-2. Pas op het einde van de wedstrijd kwam oranje terug opzetten en kon het de achterstand nog milderen tot 5-3.

Man van de match: Doelman Dennis, eveneens dank om ons te komen depanneren.

Feit van de dag: Afgelopen week dwarrelden de eerste sneeuwvlokjes neer en kijk daar is het ijskoude douchewater alweer! Resultaat: Halloweenachtige kreten vanuit de doucheruimte (althans dat denkt toch uw verslaggever) ;-)