01 april 2018

Match vrijdag 6 april

Tegenstander: The All Black's

Hopelijk zijn de paaseieren tegen vrijdag goed verteerd want er dient zich een stevig duel aan. Inderdaad, uitzonderlijk spelen we niet onderling en al even uitzonderlijk spelen we om 20u00 ipv om 21u00!!! Wie daar (niet)?@ Pasjotters: ons uur is dus vrij aanstaande vrijdag...
- - -
Soccerboys - The All Black's: 10 - 9

Pascal (G), Koen, Kenrick, Jimmy, Davy, Nico

Bij aanvang van de wedstrijd waren slechts 5 SB's aanwezig, 2 telefoontjes later bleek dat zowel Bruno als Davy vergeten waren dat er een uur vroeger gespeeld werd. Davy scheurde met een snelheid van 1.. km/u richting sporthal, Bruno gooide de handdoek euh handschoen. Pascal werd noodgedwongen omgedoopt tot doelman. Kenrick kon al snel de score openen en wat later trapte  Pascal de bal onder de doelman van de AB's tegen de netten. De AB's dreven het ritme op en kwamen zelfs 2-3 voor. Na een half uur stond het 4-5. De tweede helft werd een spannende strijd waarbij nooit meer dan 1 doelpunt verschil zat tussen de beide ploegen. Maar dankzij een globaal sterke prestatie stonden de SB's na een uur spelen wel op voorsprong. Zo komt er maar geen einde aan de bewonderenswaardige reeks overwinningen die de SB's al weken na mekaar binnenhalen.

Man van de match: Pascal die als doelman zowel defensief (mooie reddingen) als offensief (3 doelpunten) beslissend was.

Feit van de dag: De sportiviteit van de tegenstander: Om 21u00 was de toezichter even weg maar niettegenstaande hun beperkte achterstand gaven de AB's zelf aan dat het tijd was om te stoppen.

Koen zei

2


johan zei

ik ga passen deze week afkoelen aan zee na het tumult van de match van vrijdag laatstleden


Willy zei

Blijft 3


Michaël zei

3


Nico zei

5


Wannes zei

Ik ga er niet bij kunnen zijn dus de teller blijft op 5


Nico zei

Kenrick heeft goesting om er eens een ferme lap op te geven, bij deze zijn we met 7