24 maart 2018

Match vrijdag 30 maart

DE PAASCUP


Een vijfde vrijdag en dan weten we het wel. Deze keer spelen we voor eieren! Wie komt (niet) de overwinning mee binnenhalen? En wie wordt het konijn?
- - -
Soccerboys - Pasjotters : 9-2


Bruno (G), Willy, Koen, Michael, Johan, Wannes, Nico

De SB's kwam snel 1-0 voor maar quasi even snel rolde 'overloper' JM de SB's eigenhandig op en stond het 1-1. De SB's kwamen opnieuw op voorsprong maar gaven achterin een cadeautje euh goaltje weg. 2-2. De SB's namen het spel meer en meer in handen en konden rekenen op een zeer sterke prestatie van hun doelkader. Maar liefst vijf (open) doelkansen strandden op het kader. Bij een 6-2 stand gingen Johan en Guido beiden voor de bal maar het was Johan die met de bal weg was en Guido op de grond achterliet. Johan koos eieren voor zijn geld en trok zich terug naar de kleedkamer. In het slot was er amper nog sprake van een wedstrijd waardoor de SB's nu ook de derde cup binnen haalden. In derde helft werd er verbroederd bij het mandje paaseieren.

Michaël zei

1 recht in de winkelhaak


Willy zei

2. Is het de paashaas die we mogen verwachten of de klokken?


Koen zei

3e konijn op de plein !


johan zei

4 ik kom voor eieren


Bruno zei

De tegenstander kiest beter eieren voor zijn geld: +1


Nico zei

Ze noemen mij soms een kieken, dus ik pas wel in het geheel: +1


Pikachu zei

+1


Pikachu zei

Dimi +1


Anoniem zei

+ 0,

Pascal


Wannes zei

Kan deze schildpad er nog bij? (Graag +1)


Pikachu zei

-1 lukt niet voor mij Volgende zitting


Nico zei

Volgens mij: Wannes was tijdig aangemeld en heeft als kernspeler voorrang op Dimitri. Dus dit zijn de 7 voor de eieren: Michael, Willy, Koen, Johan, Bruno, Nico, Wannes. Dimi valt uit de klok euh boot