Wie komt (niet) tegen onze vaste tegenstander op de 5e vrijdag van de maand?

Tegenstander : De Jonge Doeljagers

- - -

Soccerboys - De Jonge Doeljagers : 4 - 9

Bruno (G), Koen, Peter V, Dimitri, Wim

De Soccerboys moesten vandaag hun meerdere erkennen maar bleven tot het eind dapper strijden. Michaël vergat zijn voetbalschoenen waardoor de fysiek de Soccerboys parten speelde, zodat de tegenstander nog wat meer afstand kon nemen. Dankzij ongeziene inzet, een paar fraaie goals en degelijk keeperswerk, bleef een totale vernedering echter uit.

09 januari 2016

Match vrijdag 15 januari

Opgelet: Wie kan, brengt best een waterverwarmer mee!!!!

- - -

Onderling duel : 3 - 5

Blauw: Nico (1/G), Christophe V (1/2G), Willy, Jean-Marie, Michaël
Wit: Bruno (G), Guido, Pascal, Wannes, Peter

Blauw kwam snel voor via een mooie combinatie en verdubbelde algauw de score via een heerlijke lobbal van Michael van ver op de eigen helft. De keeperkwaliteiten van Bruno (duim omhoog) en Nico (duim omlaag) zorgden ervoor dat na 45 minuten het scorebord mooi in evenwicht stond 3-3. Wit liep 4-3 uit en in een alles of niets slot van blauw om alsnog gelijk te maken werd het niets voor blauw en alles voor wit.

03 januari 2016

Match vrijdag 8 januari

Tegenstander : De Plaskes

Het bestuur wenst alle spelers een gezond, voorspoedig en sportief 2016!!!
Wie komt (niet) aanstaande vrijdag om de tegenstander met champagnevoetbal naar huis te spelen?

- - -

Soccerboys - De Plaskes : 8 - 9

Willy, Nico, Koen, Michael, Dimitri, Wannes, Guido

Gelet de SB's geen keeper hadden, werd besloten om de tegenstander een plezier te doen en mini-voetbal te spelen. De tegenstander was in numerieke minderheid waardoor Guido met de Plaskes meespeelde. Ondanks het minder geliefde mini-voetbal hadden de SB's een goede start en stonden ze steeds voor. Willy en Nico hielden als doelman beiden "openbenendagen" waardoor de Plaskes tot 3-2 konden terugkomen. Nadat de SB's alweer uitliepen, milderde gelegenheidsplasken Guido met twee fraaie doelpunten. Gelijkkomen konden de Plaskes echter niet ook al omdat ze twee strafcorners de nek omwrongen. Maar het venijn zat in de staart, want in de laatste vijf minuten scoorden de Plaskes de gelijkmaker én de winninggoal. Wat een "koude douche" voor de SB's.

Feit van de dag: Na de wedstrijd klonken in de kleedkamer vreemde parende (beesten)geluiden. Het bestuur vreest voor een nieuwe officiële klacht van de vrouwelijke overburen.