24 september 2012

Match vrijdag 28 september

Tegenstander: De plaskes

Nadat de Plaskes ons begin dit seizoen in een partij veldvoetbal wisten in te blikken, gaan wij nu met hen het omgekeerde doen in een partij zaalvoetbal.
Wie komt (niet) helpen?
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 8-2

Tim (G), Johan, Koen, Nico, Wannes, Tim VW

De eerste vijf minuten van de SB's was, met Nico op kop, beneden alle peil: onverzorgde passen, verloren ballen, weinig beweging,... en op de koop toe nog een own-goal waarna de SB’s een echte gedaanteverwisseling meemaakten. Plots vonden de SB’s elkaar en konden maar liefst zeven keer na mekaar scoren. Opmerkelijk was dat deze zeven doelpunten door zes verschillende SB’s werden gescoord en dat het stuk voor stuk uitgespeelde kansen waren. Pas na vijftig minuten moest een uitmuntende Tim zich nogmaals omdraaien. Dit was met voorsprong één van de beste wedstrijden van de SB’s van de laatste maanden.

Man van de match: Overduidelijk Tim. Hij sprong naar elke bal als een tijger op zijn prooi.
Goal van de match: Johan begaf zich in de lijn tussen Nico en doelman Bart van de Plaskes. Nico schoot naar Johan zijn kruis die net op tijd als een marjonet (open armen in de lucht maar vooral open benen) nét hoog genoeg op om de bal te laten passeren en doelman Bart te verrassen.

Nico zei

99+36=2


Koen zei

2 & 23 is 3


johan zei

simpel 4


andy zei

ook simpel,ik kan niet.