12 augustus 2010

Bunny for Herne (Herfelingen)!

Sinds maandag spelen drie Vlaams-Brabantse gemeenten de finale van de wedstrijd Kunst Op Komst, een samenwerking tussen de provincie Vlaams-Brabant en Radio 2 Vlaams-Brabant. Met deze wedstrijd kan een Vlaams-Brabantse gemeente een kunstwerk winnen, een monumentaal konijn van kunstenaar Nicolas Baeyens. De 3 finalisten zijn Dilbeek, Grimbergen en Herne. Een jury beoordeelt de kandidaturen, maar ook de luisteraars kunnen stemmen van woensdag 13 uur tot vrijdag 9 uur via sms en mail.Op vrijdag 1 oktober, tijdens de uitzending van Middagpost, op radio 2 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bij deze doen de SB'S een oproep om voor Herne te stemmen. Hoe kan je stemmen? SMS Kunst (spatie) Herne naar 6042 of stem via de site van radio2-vlaams-Brabant tussen woensdag 29/9 om 13u en vrijdag 1/10 om 9u. Wil je dit bericht ook doorsturen naar collega’s , vrienden en kennissen? Ps: je kan per gsmnummer maar 1 keer stemmen en een berichtje kost 0,50 euro. Wie aanstaande zaterdag bij bakkerij Ludo Vansnick te Herfelingen het bewijs kan leveren dat hij “kunst herne” heeft ge-sms’t of gemaild voor vrijdag 1/10/10 9u krijgt één gratis langoorkoek aangeboden door het gemeentebestuur.

!!!Omdat die ene grote langoor "Bunny" niet thuishoort in Dilbeek of Grimbergen maar wel in de gemeente van de langoren (bijnaam voor inwoners van Herfelingen)!!!

Michaël zei

Een potsierlijk ding... lijkt me meer iets voor ons containerpark;)