22 december 2019

Match vrijdag 27 december

Tegenstander : De Beiren van Ièren

Na een 9-7 overwinning en een 9-10 nederlaag een derde wedstrijd dit seizoen tegen deze ploeg. De SB's zullen in vorm moeten zijn willen ze met de champagnefles (de inzet) gaan lopen. Wie daar (niet)?
- - -
Soccerboys - De Beiren van Ièren : 13 - 8

Dennis (G), Bruno, Davy, Christophe V, Dimitri, Pascal, Nico

Wat een knalstart van de SB's! 3-0 na nog geen 5 minuten. De Beiren moesten even bekomen en bij een 5-3 stand leken ze opnieuw hun rug te rechten. Maar Dimitri bleef maar scoren waardoor de tegenstander steeds op 3 à 4 doelpunten werd gehouden. Na een 40-tal minuten steeg de temperatuur in sommige hoofden en waren er enkele jammerlijke acties met bijhorende discussies waarna Christophe het zekere voor het onzekere nam en zich terugtrok naar zijn vredige thuis. De match werd daarna rustig uitgespeeld. Met deze tweede overwinning in drie onderlinge duels zijn de SB's dé ploeg van Ièren en konden zij de fles cava soldaat maken.

Man van de match: Dimitri, hoeveel (10?) hij er uiteindelijk gescoord heeft weet niemand maar het waren er heel veel.

Feit van de dag: Jammer dat een wedstrijd die we vlot in de hand hebben toch nog ontsierd wordt door discussies.

Quote van de dag: Christophe V na zijn vroegtijdig vertrek: "We stonden voor en er was nog een reserve. Ik wou jaar uitdoen en jaar ingaan zonder blessure."