25 november 2018

Match vrijdag 30 november

Tegenstander: De Pasjotters


Een vijfde vrijdag, dus tekenen de Pasjotters present. Op vraag van de tegenstander schrappen we de naam 'cup'  en wordt de wedstrijd omgedoopt tot derby. We spelen dus voortaan voor de eer. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - De Pasjotters : 7 - 11

Nico (1/2G), Wannes (1/2G), Koen, Michael, Willy, Dimitri, Bruno

Een nieuwe naam voor de wedstrijd, een nieuwe wind dachten de Pasjotters. En ze kregen gelijk want ze wonnen de eerste derby. Maar wat aan de wedstrijd vooraf ging, was minstens even impressionant als de eigenlijke wedstrijd. De politie was op de hoogte gebracht van mogelijke rellen tussen beide supportersclans en zag het als een risicowedstrijd waardoor maar liefst 4 combi's de spelers en hun supporters stonden op te wachten. Terug naar de match: Aanvankelijk werd het een nek-aan-nek-race maar bij een 2-3 stand werden de Soccerboys plots Sint en piet en deelden ze gul cadeaus uit. De Pasjotters liepen maar liefst 5 doelpunten uit waardoor de wedstrijd gespeeld was. De volgende derby is gepland voor 29 maart, de politie weet wat hun te doen staat.

Quote van de dag: Willy: In Herne hebben ze het warm water nog niet uitgevonden.

Koen zei

Ik zal der-by zijn. +1


Nico zei

+1 = Drieby


Michaël zei

+1 voor de Derbycup


Willy zei

+1. Derby of cup, we geven er een lap up.


Wannes zei

+1


Bruno zei

Ik kom langs maar zet me op de bank +0
Kan invallen indien nodig.


johan zei

ik ga moeten passen, de heilige sint komt langs :)


Kris saey zei

Spijtig dat de cup geschrapt werd. Kunnen we geen wisselbeker in het leven roepen? De winnaar over het hele jaar mag de beker een jaar op zijn schouw zetten :-)


Koen zei

Bruno komt ook