18 november 2018

Match vrijdag 23 november

Tegenstander : De beiren van ièiren

Vorige wedstrijd rook deze tegenstander bloed maar kwam finaal tegen het canvas terecht. De beiren zullen dus extra gemotiveerd zijn om de SB's te verslaan. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - De beiren van ièiren : 4-9

Davy(G), Manu, Jens, Michael, Koen, Wannes, Nico

In navolging van Roberto Martinez gooiden de SB's hun typeploeg overhoop en kwamen met een onuitgegeven ploeg aan de aftrap. Initieel liep alles vlot en kwamen de SB's zelfs 2-0 voor. 2-0? Roberto had een déjà-vue en voelde de bui al hangen. Na 22 minuten werd het 2-2 maar in tegenstelling tot de rode duivels kwamen de SB's opnieuw voor. 3-2. In minuut 33 werd het 3-3 en toen volgde de score de klok: minuut 34 : 3-4, minuut 35: 3-5, minuut 36 : 3-6 en was de wedstrijd gespeeld. Pas op het eind konden de SB's milderen tot 4-9. Dank aan Davy om erger te voorkomen. Van een black friday gesproken, we misten duidelijk dé man van het verslag van vorige week. Na twee duels hebben beiden ploegen evenveel punten maar omwille van het doelpuntensaldo staan de SB's aan de leiding. Op de laatste vrijdag van dit kalenderjaar zullen beide ploegen strijden voor de titel 'ploeg van het dorp'.