Op 2 dagen na (29/4) bestaan de SB's 24 jaar, wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - Herne Boys : 5 - 1

Bruno (G), Koen, Johan, Pascal, Jean-Marie, Dimitri, Wannes, Nico

Door het late toezeggen van de tegenstander kwamen de SB's uitzonderlijk met 8 aan de aftrap. De tegenstander daagde op met quasi een volledige nieuwe én stevige opstelling. Het eerste balcontact van Koen was een echt balcontact (ai ai ai). Na 10 minuten stond het 4-1... in het trappen op het doelkader. De Herne Boys hadden het meeste balbezit, dwongen de beste kansen af maar Bruno liet nog eens zien waarom hij de doelman bij de SB's is. Pas na 35! minuten verdween de brilscore van het bord. 1-0. Wannes en Dimi vonden elkaar tot tweemaal toe waardoor het plots 3-0 stond. De Herne Boys bleven Bruno onder vuur nemen met voornamelijk lange ballen, maar scoren lukte hen niet. De tegenstander viel wat in en zo kwam zelfs, zeer onverwacht, de forfait-score tevoorschijn. De SB's begonnen al luid te dromen van een clean sheet maar in minuut 58 viel die droom aan diggelen.

Feit van de dag: Zelfs na 24 jaar kunnen de SB's nog steeds collectief sterke prestaties neerzetten.

Man van de match: Bruno die de SB's doorheen het eerste halfuur loodste.

Nico zei

Bruno, als de tegenstander nog iets laten weten, laat ze maar afzakken met de (beperkte) manschappen die ze hebben zodat we kunnen spelen. Bij deze: IEDEREEN WELKOM. Al een geluk dat we voor de komende 1,5 maand wel al ploegen hebben.

Willy zei

Ik lees tussen de regels dat de tegenstander niet genoeg manschappen zal hebben en ik zal dan toch van de partij zijn.