30 december 2017

Match vrijdag 5 januari

Tegenstander : ZVC Roda 09

Vooreerst de beste wensen voor een gezond én sportief 2018!
De SB's zitten duidelijk in een positieve flow. Dit voetbalseizoen werd nog maar één keer verloren. Kunnen wij dit elan doorzetten tegen deze te duchten tegenstander uit de zaalvoetbalcompetitie van Herzele? Uitzonderlijk wordt er op de eerste vrijdag van de maand geen onderling duel gespeeld. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - ZVC Roda 09 : 5 - 8

Bruno (G), Koen, Jimmy, Guido, Davy, Dimitri, Nico

Guido stoomde na 5 minuten alleen door en scoorde de 1-0. Vervolgens werd het een spannend gelijk opgaande wedstrijd met twee aan elkaar gewaagde ploegen. Na 30 minuten, bij een 2-2 stand, werd er van speelkant gewisseld. Jimmy werd ' man van de streep' door twee keer een bal op de doellijn te keren. De tegenstander kwam toch 3-4 voor maar een hoekschop van Davy werd door Koen magistraal mooi in het doel gekegeld. 4-4 na 48 minuten. Toen ging bij de SB's het licht uit en het duurde vijf minuten en drie tegendoelpunten eer de 'plong'kast gevonden werd en het licht opnieuw opsprong. De tegenstander gaf deze voorsprong niet meer uit handen.

Quote van de dag: Een voor zichzelf zeer strenge Davy: Bij de SB's was het licht 5 minuten uit, bij mij was dat 55 minuten.

Nico zei

1, hopelijk met een helder hoofd


Davy Develer zei

2


Koen zei

4


Bruno zei

+1


Michaël zei

Blijft 5


Dimitri zei

Ik en jimmy ook, 6 en 7


Willy zei

Ploeg compleet en gereed voor een nieuwe overwinning. Felicitaties met de verovering van de tweede cup op rij! Een gezond en sportief jaar toegewenst aan alle Soccerboys en Pasjotters!


Michaël zei

Ook beste wensen voor iedereen!


Wannes zei

ik ga er niet bij kunnen zijn, beste wensen!


johan zei

mannekes moet de eerste passen.

ge doet da goe en voor allen mijn beste wensen


P zei

beste vrienden,

de ploeg is vol,

ik kom wel es kijken,

groeten, Pascal