Wie komt (niet) op deze vrijdag de 13de?

---

Soccerboys - All blacks : 5 - 4

Wit: Bruno (G), Nico, Koen, Michaël, Pascal, Davy, Johan

Voor de SB's werd het hun eerste wedstrijd in de nieuwe uitrusting. De sterkte van de tegenstander was gekend waardoor de SB's opteerden voor een goede organisatie achterin. Het eerste kwart hadden de AB's duidelijk meer balbezit en werd er quasi altijd op de helft van de SB's gespeeld. De AB's konden niet scoren, wat de SB's bij de omschakeling wel konden, eerst via een mooie lobbal van Davy vervolgens Michael vanuit een scherpe hoek. De AB's scoorden vrij snel de aansluitingstreffer maar dan trok Pascal door en stond het 3-2. De AB's opteerden om na een half uur even te pauzeren. Een kantelmoment? Even leek het erop want de AB's hadden enkele goede kansen om gelijk te komen maar toch waren het opnieuw de SB' die scoorden. Na 50 minuten stond het 4-4 en lieten zowel de AB's als de SB's enkele open doelkansen liggen. Davy legde, opnieuw via een strakke tegenaanval, de 5-4 eindcijfers vast. Een collectief sterke prestatie waardoor deze ongeluksdag een geluksdag werd.