De vorige keer gingen we nipt de boot in. Wie helpt (niet) ons schip dit maal veilig in de haven?
- - -
Soccerboys - De Plaskes : 2 -3

Nico, Wannes, Pascal, Koen, Johan

Omdat de tegenstander slechts met 3 kwam opdagen zwommen van de SB's twee matrozen (Bruno en Kenn) over naar het andere schip. Bij aanvang van de wedstrijd kwamen de Plaskes 0-1 voor waarna er bijna twintig minuten heel veel middenspel was zonder ook meer enige dreiging aan beide kanten. Nico verloor domweg de bal en rolde zo de rode loper uit voor de 0-2 achterstand. In de tweede helft konden de SB's iets meer druk zetten maar ofwel het doelkader ofwel hun eigen onkunde zorgden ervoor dat ze tot de laatste minuut moesten knokken voor een gelijkspel dat er finaal dan toch niet kwam en ze dus de boot ingingen.

Quote van de dag: De penningmeester vanaf de zijlijn: Het was niet enkel de laatste pas die slechts was maar ook de eerste

Dimitri zei

deze week kan ik niet! vanaf volgende week opnieuw van de partij.

Nico zei

Wannes en ik bemannen bak- en stuurboord. Tegenstander geraakt maar nipt met 5, indien wij wisselspelers zouden hebben, vragen ze een speler van ons.

Michaël zei

Het kraaiennest dan maar... 7

johan zei

misschien kan Kevin als reddingsboei dienen voor de tegenstander!

Nico zei

De tegenstander lijkt wel een stuurloos schip, ze zijn maar met 3. Dus samen zijn we met 10, dwz er zijn er nog vier welkom!