06 augustus 2012

Match vrijdag 10 augustus

Soccerboys - ZVC Roda 09 : 7 - 6

Tim (G), Johan, Davy, Michael, Nico, Koen

Na een matige start van beide teams, scoorden de tegenstanders 2 gelijkaardige doelpunten door het organisatorisch “geklingel” van de Soccerboys (onze keeper stond niet in zijn goal en Nico stond slecht op zijn benen). Tegen de rust konden de Soccerboys milderen tot 2-1. De tegenstander schoot sneller uit de startblokken en kwam 3-1 voor na de rust. Dankzij een collectief samenspel maakten de Soccerboys de 3-3.  Bij 5-3 leek de tegenstander de 3 punten vast te hebben. Er ontstond bij de SB's een bitsige discussie in de rechter zone achteraan en de akoestiek van de zaal werd even uitgetest.  Sterspeler Nico, die de eerste helft nog in winterslaap was, herinnerde zich door dat kabaal gelukkig dat hij zich van seizoen vergist had.  Met drie gelijkaardige goals bracht hij de Soccerboys weer in de wedstrijd.  Enkel bij een prachtige vrije trap (6-6), kreeg de tegenstander nog even hoop.  Nico maakte het koelbloedig af op de counter.

Quote van de dag: “Ik krijg het schijt van de zestien”.