01 september 2011

Match vrijdag 2 september

Tegenstander: De Plaskes

Omdat beide ploegen de kans hebben om bijna een volwaardig elftal samen te stellen, wordt er veldvoetbal gespeeld in Zottegem. Er wordt ter plaatse verzameld om 20u30 zodat de aftrap kan plaatsvinden om 20u45. Er zal slechts 2 x 35 mintuen gespeeld worden. Wie komt (niet)? Om de pokercapaciteiten van Bruno aan een test te onderwerpen, zal de pokerkoffer na de wedstrijd worden bovengehaald.

De Soccerboys - De Plaskes : 5-0

Bruno (G), Koen, Michael, Johan, Davy, Stefaan, Ken, Nico, Tim, Erwin

Het eerste kwartier drukten de SB's door zodat de Plaskes amper op de speelhelft van de tegenstander konder geraken. Net op het ogenblik dat de Plaskes in de wedstrijd kwamen, krulde Tim mooi de eerste goal tegen de netten en niet veel later werden de Plaskes zuiver op snelheid gepakt met een logische 2-0 als ruststand. Bij de rust viel Ken uit waardoor de SB's het met een man minder moesten stellen. Bij het affluiten van de tweede helft speelden de Plaskes onmiddellijk de bal kwijt, Tim zette op snelheid door en kon al na 20 seconden de 3-0 tegen de netten sjotten. De enkele keren dat de Plaskes er toch konden doorkomen zorgen de uiterst betrouwbare sluitstukken Johan en Bruno dat de nul op het bord kon blijven. Na een discutabele buitenspelfase van de wittekes lobde Davy de 4-0 over de keeper. Tot slot kon Tim een voorzet van Stefaan strak tegenvoets binnenkoppen en waren de forfaitcijfers een feit.
Feit van de dag: De SB's speelden met zoveel inzet alsof er hun leven van afhing.

Nico zei

Als ik niet verkeerd ben, zal iedereen vanop het veteranentornooi al zeker aanwezig zijn, met name Tim, Michael, Koen, Andy, Johan, Davy, Bruno en Nico


Bruno zei

ik ook - en op die test ga ik graag in


andy zei

ik kan niet aanwezig zijn