27 februari 2010

Dropping zaterdag 6 maart


Dropping 'The Challenge'

"Op zaterdag 6 maart 2010 is het zover! Dan slaan de "Landelijke Gilde Schepdaal-Pede" en "De Speelvogel Vlezenbeek" opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van The Challenge 2010. The Challenge is een dropping voor jong en oud met als bedoeling er samen een heel leuke avond van te maken. Een competitieve ingesteldheid is meegenomen maar geen must. Samen zijn en plezier maken staan vooral centraal."

De vorige editie had plaats in Halle en zelden hebben we zoveel regen op een avond zien neervallen. Wie gaat dit jaar deze nieuwe uitdaging aan? Meer info is terug te vinden op http://www.despeelvogel.com/
- - -
De inschrijvingen zijn afgelopen, de ploeg van de Soccerboys telt dertien personen. Weldra start de préchallenge die ons de startlocatie zal vrijgeven. Hou de site van de organisatie in de gaten.
*
Al van bij de eerste van zes opdrachten tipten de SB's op Hoeilaart als vertrekplaats. Alle andere opdrachten bevestigden deze gedachtengang en bijgevolg zullen de SB's zich op 6 maart naar Hoeilaart begeven.
*
De SB's brachtten "The Challenge" tot een goed eind. De tocht van 15 km werd vlotjes uitgedaan. Een rekenfout en een 'ploegvoor' brachtten wat verwarring maar voor de SB's, ervaren droppers, was deze Challenge net iets te makkelijk.

Koen zei

i'm in


Bruno zei

count me in too 8-)


Nico zei

Gezien de inschrijvingen reeds volgende week aflopen, schrijf ik me nog snel in.


Tim zei

Er mogen nog 2 inschrijvingen bij.


Michaël zei

ik doe ook mee


Nico zei

Door het inschrijven van Liesbeth, Vincent en Ilse telt onze groep al 9 deelnemers. Als het nu niet ga lukken...