29 januari 2008

Match vrijdag 8 februari

Gemend duel

De kogel is door de kerk, er wordt gemengd gespeeld in een muzikaal kader verzorgd door DJ Noek
---
Onderling gemengd duel : 6 - 6
Wit : Nico(G), Erwin, Bruno, Mieke, Sofie, Koen
Blauw: Ivan(G), Johan, Tim, Pascal, Kristien, Jan

De Soccerboys, creatief als het op nieuwe spelregels aankomt, beslisten dat een doelpunt van een vrouw voor twee mocht meetellen. Via een assist van Sofie kon wit het eerst scoren maar omdat Nico achteraan opendeurdagen hield, liep blauw vlot uit en moest wit een tandje bijsteken om het scorebord in evenwicht te kunnen houden. Wit werd geholpen door Kristien die zich even doelvrouw waande en de bal met de hand pakte. "Penalty!" was het verdict van manager Marcel VR. Ouwe rakker Ivan, onder de indruk van dat vrouwelijk schoon, kon de trap van Sofie nog onderscheppen maar voor de bal van Mieke moest hij zich omdraaien. Dubbele punten erbij voor wit : 5 – 4. Pascal en Kristien hadden een discussie over te harde ballen, te weinig bewegen,… kortom een echte relatietest die mede door het gelijke spel goed afliep.

Belangrijke noot: Omwille van de spelregels won de ploeg die het meest scoorde voor de tweede week op rij niet.
Feit van de dag: Uitbater Omer wist te vertellen dat de busniss-seats op de eerste verdieping volledig uitverkocht waren. Dat had hij sinds de laatste kampioenenviering van FC Herne (voor de oorlog?) niet meer meegemaakt.

Koen zei

is in principe goed (voor mij en sofie), ze heeft wel schrik om zich te kwetsen met het oog op de skivakantie, dus enkel als we rustig spelen, maar da's normaal geen probleem zeker...


Bruno zei

Ik doe mee. Katleen overweegt ook mee te doen, als er genoeg vrouwelijke opkomst is.


Tim zei

ik doe ook mee, Tamara gaat spijtig genoeg forfait moeten geven.


Nico zei

Pascal en Christine zullen ook van de partij zijn. Jamba doet zijn wederoptreden.


Nico zei

Als er vrijdag niet gescoord wordt, zal het niet aan de keeper liggen. Ik ben namelijk keeper van dienst;-)


willy zei

Kan spijtig genoeg niet meespelen wegens buitenlandse opdracht. Veel plezier toegewenst en hou het zacht!


Erwin zei

Ik kom zeker af, maar zoals de meeste weten kan Katelijne niet meedoen. Ze telt momenteel voor 2 en een verwittigde vrouw telt al voor 2, dat is dan misschien al 4 ?? Dus dat zou niet eerlijk zijn.