Wie komt ?
- - -
SoccerBoys - De Plaskesvrienden : 9-6

Bruno(G), Koen, Johan, Erwin, Steven, Tim, Nico

Ook in dit derde duel op korte tijd tegen de Plaskesvrienden startten de SoccerBoys snedig. Het duurde tien minuten alvorens Tim via een lobbal met het hoofd de doelman van de tegenpartij het nakijken kon geven. Het werd snel 2-0. In deze wedstrijd toonden de Plaskes zich weerbaarder en vochtten strijdvaardig terug tot een 2-3 ruststand. Na de rust staken de SoccerBoys een paar tandjes bij. Nadat Steven met zijn vechtlust de 3-3 scoorde, liep het plots van een leien dakje. Tien minuten later stond het 8-3. Nico opende zijn grote blunderboek en gaf de 8-4 weg. Het laatste kwartier hielden de Soccerboys de wedstrijd onder controle.