25 november 2007

Match vrijdag 23 november

Tegenstander: Ronaldinho's

Alsof de SoccerBoys er nooit genoeg van hebben, wordt aansluitend met de wedstrijd tegen de Smurfen nog een wedstrijd gespeeld tegen een nieuwe zaalvoetbalploeg.
---
SoccerBoys - Ronaldinho's : 7-6

Bruno (G), Koen, Erwin, Tim, Johan, Nico

Gelet op de ploegsamenstelling van de Ronaldihno’s waren de SoccerBoys gewaarschuwd, dit zou geen klein bier worden. Na 10 minuten openden de SoccerBoys de score, meteen het startsignaal van een resem doelpunten van beide teams. Koen rondde (zonder het te weten) een voorzet van Criquie mooi af met de kop euh het hoofd. Tien minuten voor het einde stond het 4-6, en zoals zo vaak bleken de strijdlust en het enthousiasme van de SoccerBoys, deze maal onder leiding van Johan, te zegevieren met een mooi slotoffensief en een lichtjes gevleide 7-6 als eindstand.

Bruno zei

Kwamen de Ronaldinho's niet eerst op voorsprong? Volgens mij is onze reporter ter plaatse in slaap gesukkeld bij het zien van de match :D