Een vijfde vrijdag, dus alweer tijd voor een cup. Deze keer de herkansingscup alhoewel dat dit meer voor de Pasjotters dan voor de SB's is. Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - De Pasjotters : 8 - 7

Nico (G), Koen (G), Wannes (G), Michael, Willy, Dimitri

Bij gebrek aan doelman was het bij de SB's even zoeken naar de ideale opstelling, nadat Nico en Koen geen succes in het doel waren, werd Wannes als doelman uitgespeeld en dat gaf toch wel wat rust in de ploeg. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd met enkele mooie combinaties bij de SB's. De vijde goal was een pareltje: Van bij Wannes over de vier veldspelers, telkens met een ééntijdsactie, naar de overzijde van het veld. Met nog 10 minuten te spelen, kwamen de Pasjotters 5-6 voor en dachten ze om het zaakje rustig uit te spelen door achteraan de bal wat in eigen ploeg te houden. De SB's dachten daar echter anders over, drukten nog even het gaspedaal in en kwamen zelfs 8-6 voor. De Pasjotters konden via een penalty alsnog milderen tot 8-7.

Feit van de dag: Met alweer een gewonnen cup wordt de trofeeënkast bij de SB's stilaan te klein.

Willy zei

In standby. Als mijn rug niet opspeelt kom ik maar sta graag mijn plaats af aan andere kandidaten.