20 mei 2018

Match vrijdag 25 mei

Tegenstander: ZVC Roda 09

Wie komt (niet)? Huidig seizoen hebben we nog maar zelden verloren maar wel al tegen deze tegenstander!
- - -
ZVC Roda 09 - Soccerboys : 6 - 7

Bruno (G), Koen, Michael, Jimmy, Dimitri, Nico

De thuisploeg profiteerde van het feit dat de SB's zich de eerste minuten nog wat moesten aanpassen aan de 'broeierige' zaal en kwamen 1-0 voor. Eénmaal de verkenningsfase voorbij konden de SB's het scorebord opnieuw in evenwicht brengen en werd het een echt kat- en muisspel: 2-1, 2-2, 3-2, 3-3. Na een half uur werd even een rustpauze gehouden en werd van speelzijde gewisseld. Opnieuw moesten de SB's van de nieuwe situatie bekomen, maar gelukkig vergat de thuisploeg te scoren. De SB's lieten de tegenstander het spel maken en loerden op de counter. Met succes! O.a. door twee 'holderdebolder'-doelpunten van Jimmy werd het 4-7 met nog 6 minuten op de klok en leek de wedstrijd gespeeld. De tegenstander gaf echter niet af en kwam zelfs nog terug tot 6-7 waardoor de SB's de laatste minuten met de daver op het lijf speelden.

Feit van de dag: Dimitri had niet op het wedstrijdblad mogen staan wegens te veel speelbeurten in het rood. Al geen geluk dat de tegenstander ons reglement niet kent ;-)