19 augustus 2017

Match vrijdag 25 augustus

Tegenstander: The Flintstones

Wie kom (niet) voor de wedstrijd tegen een ploeg uit de kerncompetitie van Geraardsbergen? De tegenstander polst naar de mogelijkheid om mini-voetbal te spelen.
- - -
Soccer Boys - The Flintstones : 8 - 3

Bruno, Koen, Michael, Davy, Nico, Jean-Marie, Nigel

Er werd op de vraag van de tegenstander ingegaan om mini-voetbal te spelen. De SB's startten wat onwennig en afwachtend maar éénmaal de verkenningsronde voorbij was, liep het allemaal wat vlotter en werd het zelfs 3-0 gevolgd door een strafcorner die eveneens werd omgezet. 4-0. Na een halfuur werd er van kant gewisseld en leek het spel ook te kantelen want The Flintstones drukten gedurende 10 minuten de SB's op hun eigen helft, maakten snel de 4-1 gevolgd door een strafcorner die ze niet konden omzetten. Dit zou het scharnierpunt van de wedstrijd zijn want zo werd het niet 4-2 maar wel 5-2 omdat de The Flintstones nogmaals een stevige countergoal om de oren kregen. De SB's konden de wedstrijd rustig verder uitspelen. Een collectief sterke prestatie!

Man van de match: Opnieuw Bruno, dat hij het met zijn handen en voeten kon, wisten we al, maar nu weten we ook dat hij het zonder handen kan.

Feit van de dag: Na de wedstrijd mommelt Jean-Marie in onze dampvolle kleedkamer iets van een lege kleedkamer aan de overkant waarop Michael besluit in zijn adamskostuum de oversteek te maken. Geen probleem ware het niet dat er drie dames in volle glorie te bewonderen waren. Het bestuur verwacht zich aan een tuchtmaatregel.

Davy Develer zei

Als ze komen opdagen ben ik nr. 1.


Koen zei

nummer 2


Michaël zei

3


Willy zei

Blijft 3. (Nico, ben je zeker dat het de Flintstones zijn en niet de Fluitstones :-)) )


Bruno zei

+1


Nico zei

+1


johan zei

+ 0 voor mij mag het in kleine goaltjes zijn


Bome in da house zei

+ 0


Michaël zei

Voor mij mag het in grote doeltjes zijn. Ik doe namelijk mee en wil een kans maken.


Guido zei

+0


P zei

+ 0


Wannes zei

Ik ga moeten afzeggen wegens ziekte. Veel succes