Wie komt (niet)?
- - -
Soccerboys - Jonge Doeljagers Viane : 4 - 9

Bruno (D), Johan, Koen, Michael, Nico, Peter

De griep raakt maar niet uit de ploeg. Pascal moest op het allerlaatst nog afblazen en Johan verscheen ziek aan de aftrap. De eerste twintig minuten had de tegenstander duidelijk het meeste balbezit en de beste doelpogingen maar omdat de SB's tot drie maal toe een cadeau met een grote strik kregen, stond het slechts 3-5. De daaropvolgende 10 minuten hadden de SB's duidelijk de beste kansen maar scoren lukte niet, integendeel, in plaats van 4-5 te worden werd het 3-6 en was de veer gebroken. De SB's probeerden nog maar het vat was leeg en de tegenstander kon vlot uitlopen, pas in de laatste minuut milderde Peter tot 4-9.

Feit van de dag: Na de wedstrijd vroegen de SB's zich af of ze nu met 6, met 5 of met 4,5 man gespeeld hadden.