13 april 2014

Match vrijdag 18 april

Tegenstander: De Pasjotters

Wie komt?
- - -

Soccerboys - De Pasjotters : 20 - 11

SB's: Nico(G), Bruno, Wannes, Pascal, Willy
Pasjotters: Christophe(G), Erwin, Bo, Kris, Kevin

Gelet op het grote aantal Pasjotters werd het onderlinge duel omgevormd tot een duel SB’s-Pasjotters waarbij de SB’s de risicovolle keuze namen om Nico in het doel te parkeren. In het eerste half uur troffen de SB’s opvallend veel de paal en konden de Pasjotters iedere doelpoging verzilveren. Bij een 2-7 stand vond Wannes het welletjes en ging hij Nico als doelman vervangen waarmee hij de SB’s van een grotere achterstand redde. De SB’s trokken meer en meer het spel naar zich toe en kwamen vrij snel 8-7 voor, meteen het sein om Nico in de goal te plaatsen. Nu waren het de Pasjotters die vaak het doelhout troffen en met Willy als ideale stopper en Pascal, Wannes en Bruno als drie vlot scorende spitsen werd uiteindelijk nog een makkelijke overwinning binnengehaald.

Quote van de dag: Wannes na een halfuur erbarmelijk keepen van Nico: “Kom laat mij maar wat in de goal staan, tis niet tegen u, maar tis voor ons.”


Feit van de dag: Na bijna 20 jaar werd een eerste officiële klacht tegen de SB’s ingediend. Vorige week was Koen, na de wedstrijd, in de kleedkamer in zijn volle glorie te bewonderen met een openstaande kleedkamerdeur hetgeen door de vrouwelijke overburen niet werd geapprecieerd. Het bestuur overweegt een sanctie tegen de veroorzaker van betrokken delict.

Guido zei

Nog steeds verplichte rust voor het middenveld.

0


P zei

Beste vrienden,

numero uno bij deze,

groeten, Pascal


Koen zei

Afwezig wegens weekje Zeeland


Bruno zei

2


Michaël zei

3 wegens interlandverplichtingen


Loeckxie zei

Kris is 4, ik ben 5


Wannes zei

6


johan zei

lucky number 7


johan zei

lucky number 7 moet passen. dus het blijft met 6.

tot volgende week


Nico zei

De een zijn dood is de ander zijn brood, lucky 7 is hier


Loeckxie zei

Erwin van de pasjotters is nummer 8


Michaël zei

Ik dacht dat de klokken binnenbleven tot aan Pasen?