Zoals de traditie het wil, spelen we in de maanden met vijf vrijdagen de laatste vrijdag van de maand tegen onze bevriende en goed ingeburgerde Pasjotters. Wie zal er (niet) zijn?
- - -

Soccerboys – De Pasjotters : 7-1

Bruno (G), Michael, Tim, Nico, Wannes, Pascal, Koen

Met Bruno opnieuw in de goal en Tim op het veld, speelden de Soccerboys als vanouds.  Na  amper één minuut spelen veegde Pascal, met een snelle goal, de brilscore van het bord. Na een kwartier spelen hakte Tim met de nodige finesse de tweede goal tegen de netten. De Pasjotters konden niet scoren, kregen ze dan een vrijschop, dan werd die tegengehouden door de stalen muur (Pascal en Tim) van de SB’s . In het 2de kwartier ging de bal goed rond in de ploeg en in de 28ste minuut schoot Wannes tegen de deklat.  Toen Bruno in het midden van het veld stond werd een stevige aanval van de tegenstander heel mooi tegengehouden door ”pitbull” Wannes. Nico en Tim liepen broederlijk over het veld richting de goal van de Pasjotters en scoorden. Deze werd onmiddellijk gevolgd door een goal van Nico, wat de stand op 6 – 0 bracht.  De Pasjotters maakten een eerredder en Wannes zorgde voor het mooie 7 – 1 eindresultaat.

Man van de match: Wannes, die ontelbare keren de gaten in de verdediging kwam dichten.

Jasmina, verslaggeefster van dienst.

Koen zei

due

Loeckxie zei

Ik zal ook aanwezig zijn, als tegenstander wel is waar ;) We zijn alvast gewaarschuwd zie ik na de forfait score van vorige vrijdag...!