12 augustus 2007

Zaterdag 8 september

Tegenstander : De Plaskes

Naar jaarlijkse gewoonte zullen we ook dit seizoen twee wedstrijden veldvoetbal spelen tegen de Plaskes uit Zottegem. De heenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 september om 15u00 in Zottegem. Om op volle kracht te staan, wordt op vrijdag 7 september GEEN zaalvoetbal gespeeld. Wie mag geslecteerd worden voor ons elftal.
- - -
De SoccerBoys stomen door!!!

De Plaskes - SoccerBoys : 0 - 6

Spelers: Ivan (G), Erwin, Pascal, Koen, Luk, Nico, Michael, Bruno, Wouter, Tim, Steven
Doelpunten: 39’ Bruno (0-1); 49’ Wouter (0-2); 55’ Nico (0-3); 64’ Tim (0-4); 70’ Nico (0-5); 90’ Wouter (0-6)

Vanbij het eerste fluitsignaal – door gelegenheidsref Marcel - namen de Soccerboys het spel voorzichtig in handen en creëerden enkele kansjes. Via een knappe reflex kon Tip de netten van de Plaskes proper houden. De Soccerboys bepaalden meer en meer het spelverloop. Bijgaand filmpje (volgt nog) werd toen vastgelegd: Pascal sterk in de balrecuperatie, breed afleggend naar Koen, die in één tijd doorspeelt naar Bruno, mooi draaiend om zijn as, en op zijn beurt breed afleggend naar Wouter, via twee ingooien de bal in de box, slecht wegwerken van de Plaskes en schot op doel van Luc. Na een kwartier spelen botste Tim met een Plaske, en moest hij een twintigtal minuten langs de zijlijn om te bekomen, meteen het sein voor de Plaskes om een tandje bij te steken waardoor de defensie van de Soccer-boys zijn degelijkheid meermaals moest én kon bewijzen. Eenmaal Tim terug op het plein, kwamen de Plaskes niet meer tot aanvallen. Net voor de rust zette Bruno knap door en dwong Karel tot een own-goal. Na de rust gaven de Soccerboys van katoen en in een mum van tijd scoorden ze twee maal. De veer bij de Plaskes was gebroken. Gedurende de tweede helft controleerden de Soccerboys de match en scoorden nog drie maal. Wouter legde in de laatste seconde van de wedstrijd met zijn hoofd de 0-6 eindstand vast. Na de slag van Ossendrecht is dit opnieuw een overtuigende overwinning die het resultaat is van een sterke ploeg in de breedte.

Tim zei

Ben den eerste speler om te bevestigen. Zo eenzaam in de spits.

Nico zei

De midden rechts zal er ook wel zijn.

Bruno zei

Ik kan me vrijmaken

Koen zei

uiteraard zal ik er ook bij zijn om de plaskes hun 2e seizoensmatch aan een nedelaag te helpen.

Michaël zei

Ik doe uiteraard mee.

Erwin zei

Ik kom ook zoals reeds gezegd, tot zaterdag.

Bruno zei

Kris kan niet...

Stevinho zei

ik kom
Hopelijk geraken we met 11 zodat we eens met minimaal 2 spitsen kunnen spelen (remember vorige keer)

Nico zei

Geert sukkelt opnieuw wat, deze keer met zijn bil. Ik vraag het es aan een buur van een straat verder.
Luk zou blijkbaar wel al komen. Ivan dat is ondertussen met zekerheid onze keeper.