24 maart 2024

Match vrijdag 29 maart

DE PAASCUP!

Wie komt (niet) om de Pasjotters op hun ei te geven en de trofee mee naar huis te nemen?

 

17 maart 2024

Match vrijdag 22 maart

Onderling duel met de Pasjotters

Een week voor een nieuwe editie van de cup spelen we samen met de Pasjotters. Opgelet: we spelen uitzonderlijk van 20u30 tot 21u30. Wie daar (niet)?

- - -

Pascal, Dimitri, Michael, Gijs, Cymbeline, Nico

09 maart 2024

Match vrijdag 15 maart

Onderling duel met de Pasjotters

Omdat de Pasjotters niet aan voldoende spelers geraken, gaan we aanstaande vrijdag samen met hen van 20u tot 21u spelen. Wie komt (niet)?

- - -

Michael, Dimitri, Gijs, Nico

03 maart 2024

Match vrijdag 8 maart

 Tegenstander : Zwanstni City

Wie komt (niet) tegen deze tegenstander aangegeven door Dennis?

- - -

Soccerboys - Zwanstni City : 7 - 2

Johan (1/4G), Dimi (3/4G), Michael, Christophe L, Kris, Mathieu, Gijs

Vooraf zei Dimi dat hij niet in vorm was maar bij zijn eerste balcontact was het al meteen 1-0. Nadien was het wel gedaan en ging hij keepen. Rustig maar gestaag bouwden de SB's de voorsprong uit met als vierde goal een PARELTJE! Alles in één tijd over meerdere spelers met finaal een Kevin-De-Bruyne-pas van Christophe en het afwerken van Johan. Na verloop van tijd moesten Kris en Johan geblesseerd aan de kant waardoor deze samen met Pascal, Bruno en Nico een volwaardige bankzittersploeg vormden. De overwinning kwam nooit in gevaar en in de slotseconden ronde Michael af met een heerlijke lob vanop eigen helft.


26 februari 2024

Match vrijdag 1 maart

 Tegenstander : Joga Boniat

Wie komt (niet) tegen deze te duchten tegenstander?

- - -

Soccerboys - Joga Boniat : 6 - 2

Johan (G), Mathieu, Michael, Gijs, Christophe L, Wannes, Nico

Aanvankelijk was het een zeer gesloten wedstrijd waarbij de brilscore tot meer dan 20 minuten op het scorebord bleef staan. De tegenstander opende de score maar de SB's knokten terug en gingen erover 2-1. Het duurde echter slechts 30 seconden alvorens het scorebord opnieuw in evenwicht stond. De tegenstander speelde beter maar scoren lukte hen niet mede dankzij een goed keepende Johan. En dan kwam de donkere 40e minuut, eerst viel Nico uit met een kramp (lees scheurtje) en nog geen 20 seconden later lag Wannes op de grond. Iedereen wist meteen 'dit is ernstig'. Pascal werd ambulancier van dienst en bracht hem naar het ziekenhuis van Geraardsbergen. Met slechts 5 SB's was er geen kruid meer opgewassen tegen de 8 tegenspelers.

Feit van de dag: De achillespees van Wannes is af, er wacht hem een operatie, 6 à 8 weken brace en een revalidatie van 4 maand! De ganse ploeg wenst hem veel veel sterkte en hoopt op een vlot herstel!


18 februari 2024

Match vrijdag 23 februari

 Onderling duel

Laatste voorbereiding op de twee volgende wedstrijden (Joga Boniat 1/3 en Zwanstni City 8/3).

Wie daar (niet )?

14 februari 2024

Match vrijdag 16 februari

Geannuleerd